/ @ Moottoripyörä

mvagusta_f3_mp12_2012

Eurooppalaisten moottoripyörien kysyntä on kasvussa, ja yksi kasvava valmistaja uusien 675 kuutioisten mallien myötä on MV Agusta. Tälle vuodelle MV Agusta on jo vastaanottanut tilauksia kaksi kertaa viime vuoden myyntimäärän. Vastatakseen kasvavaan kysyntään, on MV Agusta avannut uuden kaksinkertaisella tuotantokapasiteetilla toimivan tuotantolaitoksen.

Jokainen F3 kasataan 1200 osasta. Kokoonpanon eri vaiheissa tehdään lukuisia tarkastuksia ja testejä, ja lisäksi prosessia valvotaan videotallentein. Jokaista moottoria koekäytetään puoli tuntia, jolloin myös moottorin teho ja vääntö mitataan.

Pyörät valmistetaan Italiassa, saksalaisen Porschen suunnittelemassa tuotantolaitoksessa, japanilaista Just-In-Time tuotannonohjausstrategiaa hyödyntäen.

Aiheeseen liittyen

  1. ACS 2013 käynnistyi, näin lisäät kuvasi galleriaan 29.3.2013