/ @ Moottoripyörä

sherco_2014

MP-Racing Oy ryhtyy maahantuomaan ja markkinoimaan ranskalais-espanjalaisia Sherco-moottoripyöriä tammikuussa 2014. MP-Racing Oy maahaantuo myös italialaista MV-Agusta-moottoripyörämerkkiä ja jälleenmyy Hondan, Kawasakin ja Husqvarnan moottoripyöriä sekä Ligier-mopoautoja.

MP-Racing ottaa valikoimiinsa koko Shercon tuoteperheen enduro-, ja trial-moottoripyöristä mopoihin. MP-Racingin vuosikymmeniä pitkä kokemus moottoripyöräkaupasta painoi vaakakupissa paljon, kun Sherco ehdotti toimitusjohtaja Sauli Penttilälle yhteistyön aloittamista.

“Olimme Husqvarnan endurotiimin entisen päällikön Fabrizio Azzalinin kanssa Milanon moottoripyörämessuilla Shercon osaston vieressä keskustelemassa Matti Seistolan tilanteesta tämän vuoden sarjassa, kun keskusteluun liittyi Shercon kilpailutoimenjohtaja sekä muuta johtoa. Tarinan lyhennettynä versiona voisi sanoa, että keskustelun päätteeksi Sherco tarjosi Azzalinille tiimipäällikön paikkaa ja pyysi MP-Racingiä aloittamaan maahantuonnin Suomessa,” kertoo iloinen Sauli Penttilä MP-Racing Oy:stä.

Sherco

Sherco on vuonna 1998 perustettu moottoripyörien ja mopojen valmistaja, joka on tullut tunnetuksi ennen kaikkea trial-moottoripyöristään. Merkki on panostanut viime vuosina voimakkaasti enduroon ja kehittänyt erittäin innovatiivisia ja kilpailukykyisiä moottoripyöriä.

“Sherco-moottoripyörät ovat kuuluisia edistyksellisistä moottoreistaan ja tekevät tällä hetkellä kovaa jälkeä kilpakentillä, muun muassa Dakar-rallissa Sherco otti suvereenin etappivoiton moottoripyörien luokassa pari päivää sitten. Uskon vahvasti, että myös Matti Seistola tulee olemaan tulevalla kaudella todella vakuuttava Shercollaan enduron MM-sarjassa,” maalailee Sauli Penttilä.

Vuoden 2014 Sherco-enduromoottoripyörät ja -mopot ovat esillä MP-Racingin osastolla 6m71 MP-messuilla 31. tammikuuta – 2. helmikuuta. Jatkossa pyörät löytyvät Hyvinkään Sahanmäenkadun myymälästä, jossa on tarjolla myös laaja varaosa- ja huoltopalvelu.

Aiheeseen liittyen

  1. MP-Racing Oy laajentaa palvelujaan 2.10.2013
  2. MP-Racing juhlii 110-vuotiasta Husqvarnaa 11.9.2013
  3. Yamaha Center Tampere Racing tähtää menestykseen uudella tiimillä 17.1.2011
  4. Husqvarna jälleenmyyntiverkosto laajenee 24.1.2011
  5. TM julkaisi 2012-mallistonsa 4.10.2011