Motowiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Wikilogo.jpg

Motot.netin tietopankki sisältää käyttäjien kirjoittamia artikkeleita moottoripyöriin ja mopoihin liittyen. Tämä on kaikille avoin moottoripyöräwiki, mihin kuka tahansa voi luoda uuden artikkelin tai muokata olemassa olevia tekstejä.


Jos huomaat sisällössä puutteita, aloita rohkeasti täydentämään vanhoja sivuja, tai luo uusia! Toimintaperiaate on saman kaltainen kuin tunnetulla Wikipedialla. Voit kuvittaa artikkeleita niillä Motot.netin gallerian kuvilla, joihin on merkitty vapaa käyttö Motot.netissä.

Tietopankki on uudistettu kesällä 2015

Tekstien muokkaaminen edellyttää häiriköinneistä johtuen rekisteröitymistä Motot.netiin. Tietopankkiin ei nykyisin tarvitse kirjautua erikseen, vaan kirjautumisessa käytetään kaikkialla Motot.netissä käytettävää keskustelufoorumin käyttäjätunnusta.

Jos olet aiemmin luonut käyttäjätunnuksen tietopankkiin ja siinä on sama sähköpostiosoite kuin keskustelufoorumin tunnuksessasi, vanha tietopankin käyttäjätunnus yhdistetään kaikkine tietoineen automaattisesti foorumin tunnukseen.

Jos olet luonut aiemmin tietopankkiin käyttäjätunnuksen jossa on eri sähköpostiosoite kuin foorumin tunnuksessasi, voit saada tunnukset yhdistetyksi lähettämällä sähköpostia ylläpidolle sami (ät) motot.net.

Kategoriat

Luokittelemattomat sivut (Ole hyvä ja korjaa/luokittele halutessasi!)

Moottoripyörämallit

Tekniikka

Ajo-oikeus ja omistaminen

Kevytmoottoripyörät

Mopot ja skootterit

Ajovarusteet

Moottoriurheilu

Sanastot

Muut

Tyngät (Sinua tarvitaan!)

Kaikki kategoriat löydät myös täältä.

Tietoa tästä sivustosta

Myös sivustoa koskevat dokumentit löytyvät nykyään MotoWikistä, niin ohjeet, faq:t kuin säännötkin.

Ohjeet wikin käyttöön

Motot.netin omat ohjeet

Wikipedian ohjeet MotoWiki on tekniikaltaan sama kuin Wikipedia, joten Wikipedian kattavista ohjeista on paljon apua myös täällä, tässä linkkejä:

Varaosat kaikkiin mopoihin Mopo Sportista