Motowiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Motot.net hintavertailu listaa moottoripyöräkauppiaiden verkkokauppojen tuotteita. Palvelun tarkoituksena on helpottaa motoristia hintojen vertailussa.

Yrityksille

Miten pääsemme mukaan?

Hintavertailu on yrityksille maksutonta. Mukaan pääseminen edellyttää XML-muotoisen tuotelistauksen tarjoamista. Tuotetiedot voidaan lisätä myös yksinkertaisista tekstilistauksista, mutta XML-syöte on suositeltavin tapa. Voimme auttaa etenkin osCommerce-alustaa käyttäviä kauppiaita XML-listauksen luomisessa, ja meillä onkin tarjota valmis ohjelmisto syötteen muodostamiseen osCommerce-verkkokaupassa.

Tuotelistauksessa tarvittavia tietoja ovat tuotenimi, kuvaus, kuvan url-osoite, kauppiaan tuotesivun osoite, hinta sekä kategoria (sekä mielellään kategorihierarkia tyyliin pääkategoria, alakategoria, alakategorian alakategoria). Valinnaisena kenttänä tuotteen valmistaja.

Yritykseltä tarvitaan seuraavat tiedot: yrityksen nimi, kuvaus, www-osoite, sähköpostiosoite, käyntiosoite (sekä postinumero ja kaupunki), yrityksen logokuva sekä puhelinnumero. Yrityksen tiedot näytetään kun listataan vain tietyn yrityksen tuotteita.

Halutessanne liittyä listaukseen, ottakaa yhteyttä ylläpitäjään Sami Tiilikaiseen: sami (ät) motot.net.

Mitä tuotteita listaukseen otetaan?

Listauksiin kelpuutetaan ajovarusteet, tarvikkeet, lisävarusteet sekä yleismalliset varaosat moottoripyöriin ja mopoihin. Listaukseen ei sallita autoihin, mönkijöihin, moottorikelkkoihin tms tarkoitettuja tuotteita. Listauksiin ei myöskään mielellään oteta merkkikohtaisia varaosia eikä ajoneuvoja ainakaan hintavertailun kehityksen alkuvaiheessa.

Miksi osallistuisimme?

Hintavertailussa mukana oleminen on erittäin tehokasta mainosta, koska käyttäjät selaavat sivujamme juuri ennen ostopäätöstä. Mikä parasta, tämä tehokas mainos on ilmainen!

Tiesithän että suomalaiset käyttävät innokkaasti hintavertailusivuja ja keskustelupalstoja ostopäätöstensä tukena. Viestintätoimisto Text 100 Conexion sosiaalisten medioiden käyttöä koskevasta tutkimuksesta (2008) selvisi, että suomalaisista miehistä lähes 30 prosenttia vierailee keskustelufoorumeilla ostopäätöstä pohtiessaan. Hintavertailusivustoja käyttää jopa 55 prosenttia miehistä. Naisilla vastaavat luvut ovat foorumit 20 % ja hintavertailut 40 %.

Miten tämä palvelu voi kannattaa?

Motot.net on täysin mainosrahoitteinen palvelu. Myös hintavertailu saadaan toivon mukaan kustannettua mainostuksella. Mikäli haluat mainostaa sivustolla, katso sivu Mediatiedot.

Toivoisimme myös että lisäisitte verkkokauppanne sivuille linkin motot.netiin. Mieluiten linkkitekstinä "Motot.net - moottoripyörät ja mopot" ja osoitteena "http://www.motot.net/".

Käyttäjille

Kirjoitusta täydennetään myöhemmin.

Varaosat kaikkiin mopoihin Mopo Sportista