Motowiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tavallisesti MotoWikiin kirjoitettujen tekstien tekijänoikeudet ovat niiden kirjoittajilla. Motot.netillä on oikeus julkaista tekstejä vapaasti Motot.net-sivustolla. Tekstien julkaisemiseen muualla tarvitaan kirjoittajien lupa.

GNU Free Documentation License (GFDL) merkintä

GFDL-merkinnän voi lisätä uuteen artikkeliin, kun koko sen sisältö on GFDL-ehtojen mukaista. GFDL-merkintää ei saa lisätä olemassaolevaan artikkeliin muokkausten yhteydessä, mikäli kaikki artikkelin sisältö ei ole alun perin julkaistu GFDL-ehdoin. GFDL-merkintää tulee käyttää esimerkiksi kopioitaessa artikkeli Wikipediasta, tai käytettäessä muuta valmista GFDL-sisältöä. GFDL-merkittyä sisältöä saa kopioida, muokata ja levittää, mutta vain mikäli edelleenjaettavien versioiden lisenssiehdot ovat samat, ja tietolähteet ilmoitetaan selkeästi.

GFDL-merkintä lisätään kirjoittamalla {{GFDL|Lähde tähän}} koodiin. Se näyttää artikkelissa tältä:

Tavallisesti MotoWikiin kirjoitettujen tekstien tekijänoikeudet ovat niiden kirjoittajilla ja Motot.netillä on oikeus julkaista tekstejä vapaasti Motot.net-sivustolla. Kyseisten tekstien julkaisemiseen muualla tarvitaan kirjoittajien lupa.

GNU Free Documentation License

Tämä artikkeli on poikkeuksellisesti kirjoitettu GNU Free Documentation License ehtojen mukaisesti. Tätä huomautusta ei saa poistaa ellei GFDL-ehtojen mukaista sisältöä poisteta.

Tämän artikkelin lähde: Lähde tähän

Lue lisää GFDL:n käytöstä MotoWikissä...


Kun artikkeli kirjoitetaan täysin uusiksi niin että GFDL-ehtojen mukaista sisältöä ei enää käytetä, GFDL-merkintä voidaan poistaa.

Varaosat kaikkiin mopoihin Mopo Sportista