Motowiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Masai DB50H kuristuksien poisto. Kulkee kuristuksien poiston jälkeen noin 60-70 km/h.

Imukaula

Masaissa on imukaulan ja kannen välissä kuristuslevy, jossa on 9mm reikä. Imukaulan
Kuristin
toinen pultti aukeaa 8mm avaimella, toinen pultti on vähän hankalempi. Kannattaa ottaa vaikka koko kaasari ekana pois. Sitten avaat sen toisen pultin ja saat joko imukaulaa pyörittelemällä pultin aukeamaan - tai jos saat joillain hyvillä pihdeillä käännettyä pultin auki. Pultinhan pää on semmoinen pyöreä, että siihen ei käy mikään avain. Takuu raukeaa, kun avaat tämän pultin.

Kun olet saanut nämä auki, niin huomaan sellaisen peltisen läpyskän, jossa on siis 9mm reikä keskellä. Ota se pois, ja laita paketti kasaan. Jotkut sanovat, että poraisi siihen peltiin hieman isomman reijän, mutta itsellä toimi ainakin hyvin, vaikka otin koko levyn pois. Kaasaria joutuu ehkä säätämään tämän toimenpiteen jälkeen.

Äänenvaimennin

Masain äänenvaimentimen "DB -killeri" kannattaa ruuvata pois. Se on siis se pilli siinä änkän päässä, joka on kahdella isolla ristipää -ruuvilla kiinni. Ruuvit saattavat olla uutena todella tiukassa, kannattaa olla sopivan iso ruuvimeisseli.

Sitten, jos haluaa änkän paremmin virtaavaksi... Kannattaa ottaa aluksi koko änkkä pois. Sitten sopivan kokoisella poralla poraa pop -niitit pois, että saa änkän purettua. Änkän sisällä on semmoinen verkosta tehty putki, jossa on "välilevyjä" ahdistamassa kaasuja. Itse otin vanhan sisusputken pois, ja tein samanlaisesta verkosta uuden putken - ilman välilevyjä. Sitten pistin änkän rosteri -ruuveilla kasaan, että saa helposti tulevaa käyttöä varten auki. Saa toki pistää pop -niiteilläkin.

Tämän jälkeen masaissa on jo aika mukavat äänet... ;D


Ilmanputsari

Ilmanputsarista kannattaa poistaa musta, kova suojamuovi, jossa on vain muutama pieni reikä. Näin ilma virtaa jo huomattavasti paremmin.


Välitykset

Masain välitykset ovat uutena turhan suuret. Kannattaa ostaa eteen vaikka 15 hampainen ratas, niin jaksaa vääntää nelosellakin paremmin. Masainhan rattaiden ja ketjujen jako on 428. Mankin ratas ei mene suoraan masaihin. Yleensä tälläisiin kiinalaisiin tarkoitetut rattaat ja ketjut menevät.
Kirjoittanut Enmity