1/52/53/54/55/5

Mika Kallio starttaa uudella pyörällä 10. lähtöruudusta

Pysyvä linkkiKirjoittanut Sami 30.8.2008 22:14

Kuva
Ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio joutui antamaan kolme sijaa periksi San Marinon GP:n toisessa aika-ajossa, joten valkeakoskelainen pääsee starttaamaan 10:nnestä ruudusta sunnuntaina ajettavaan kauden 12/17 osakilpailuun.

Kallio ja Red Bull KTM-talli päättivät jatkaa uuden pyöräversion testaamista ja säätöjen hakemista, vaikka vanha versio on osoittautunut Misanon radalla kahden muun KTM-kuskin käsissä vielä uutukaista nopeammaksi.

Kallio paransi aikaansa lauantaina lukemiin 1.39,165, mutta sijoitus heikkeni kolmella, kun muutkin kuljettajat kiristivät tahtiaan. Eroa kärkeen jäi 1,118 sekuntia.

- Ero on pysynyt koko viikonlopun ajan reilussa sekunnissa, joten ei uudella pyörällä vielä aivan kärkeen ehdi, Kallio myönsi.

- Vaikka tätä valintaa voidaan nyt pitää pienenä riskinä, täytyy samalla todeta, että meidän vanhan pyörän rajat on jo nähty. Toivotaan, että uutta pyörää pystytään kehittämään kärkitasolle kauden viimeisissä kisoissa.

- Kärkikaksikon jälkeen muu porukka oli aika pienessä nipussa. Jäin kolmannesta sijasta vain reilut 0,3 sekuntia.

250-kuutioisten luokan paalupaikan nappasi espanjalainen Aprilia-kuski Hector Barbera. MM-sarjaa johtava Marco Simoncelli lähtee kisaan kakkosruudusta.

Kallion ohella kolmannesta lähtörivistä kisaan starttaa kovia nimiä, kun osakilpailuvoittoihin tällä kaudella pystyneet Mattia Pasini, Alvaro Bautista ja Alex Debon lähtevät Kallion rinnalta.
Viimeksi muokannut Sami päivämäärä 31.8.2008 13:12, muokattu yhteensä 2 kertaa