Et ole kirjautunut sisään. Rekisteröidy
Käyttäjätunnus ja salasana:

oMuista minut    Unohdin salasanani
sulje

Moottoripyöräuutiset

USER_AVATAR
Sami
Ylläpitäjä
 

 
Pyörä:
 Cagiva Raptor 650
Viestit:
 7913
Liittynyt:
 27.9.2001 3:00
Paikkakunta:
 Vantaa

Ylläpidon uutisblogi on muuttanut osoitteeseen www.motot.net/uutiset

http://www.motot.net/blog/Sami/

1/52/53/54/55/5

Ajo Motorsportin Marquez palkintokorokkeelle kauden avauksessa

Pysyvä linkkiKirjoittanut Sami 12.4.2010 9:40

Kuva
Suomalaistalli Ajo Motorsportin MotoGP-sarjan 125-kuutioisten luokan maailmanmestaruustaistelu alkoi heti palkintokorokesijalla, kun paalupaikalta kilpailuun lähtenyt Red Bull Ajo Motorsport –kuljettaja Marc Marquez ajoi huikean jännittävän avausstartin kolmanneksi.

Avant Mitsubishi Ajo –väreissä Derbiään käskevä Sandro Cortese ajoi Marquezin tapaan hienon kilpailun, täydentäen suomalaistallin menestystä ylittämällä maalilinjan sijalla viisi. Marquez ja Cortese olivat mukana tiiviissä ja vauhdikkaassa kärkiryhmässä heti lähtövalojen sammuttua, Marquezin ottaessa johtopaikan haltuunsa ensimmäisen kierroksen aikana. Taistelu kärkikuljettajien kesken oli erittäin tiukkaa ja tasaista läpi koko kilpailun. Kauden avanneen iltakilpailun voittoon ajoi Nicolas Terol.

MARC MARQUEZ, RED BULL AJO MOTORSPORT:
"Kilpailu oli todella tiukka ja jännittäväkin. Kausi on tietenkin hyvä aloittaa palkintokorokkeella, sillä saimme täältä paljon tärkeitä pisteitä. Meillä oli kuitenkin koko viikonlopun vähän ongelmia säätöjen kanssa, joten uskon että Japanissa voimme vielä parantaa tästä ja nostaa tasoamme vieläkin korkeammalle."

SANDRO CORTESE, AVANT MITSUBISHI AJO:
"Pystyin hyvin ajamaan kärkiryhmän mukana ja koitin alussa säästellä hieman renkaita ja tunnustella kärkiryhmän vauhtia. Kilpailu oli todella tiukkaa ja tasaista joten viidenteen sijaan voi kyllä olla ihan tyytyväinen, vaikka tietenkin palkintokorokesijoitusta täältä lähdettiin hakemaan."

Tallipäällikkö Aki Ajo:
"Tuloksellisesti viikonloppu on ollut todella hyvä, vaikka meillä onkin ollut koko viikonlopun ajan todella paljon työtä säätöjen kanssa. Tärinä on aiheuttanut meille vaikeuksia varsinkin takajousituksen säädöissä, joten täytyy olla todella tyytyväinen tämän päivän kauden avaukseen. Tietysti täytyy muistaa, että kausi on pitkä ja vasta alussa."