Saunailtaluttinen / Skyteam 07 projekti

SkyteamMonkey 50

Skyteam 07 projekti

7 kuvaa
Uusin lisäys 18.10.2013 16:13

Skyteam 07 projekti

Täytyy kait se tästäkin kirjotella tänne foorumille. Eli, mankikuumetta iskeny jo viimekesästä lähtien ja tässä yksi päivä sattu tori.fi:ssä halpa (350€) Skyteam Monkey, jolla ajettu vain 2600km. Tätähän lähettiin sitten nopeasti katsomaan ja sieltähän se tarttui mukaan. Todella mukava yllätys, että mopolla ajettu niin vähän, vaikka kuiteskin 07 vuosimallia.

Manki otettu pois kilvistä joskus 2011, eli sen jälkeen sillä ei oltu edes ajettu. Itse vaihoin bensat ja kaasarin ni heti rupesi toimimaan. :) Koko mopo oli pienen puhdistuksen jälkeen kuin uusi. Tankissa ei ollut juuri yhtään naarmuja ja muutenkin moposta oli pidetty hyvää huolta.

Tässä nyt ostokunnosta kuva.
Kuva oli poistettu enkä löytäny enää mistään :8Vikoja ei oikeastaan muuta ollut, mutta sivukoppa puuttui kokonaan, akku ei toiminut ja öljyä tiputtaa jostain magneetonkopan läheltä. Omasta mielestä pirun hyvä ostos kuntoon nähden. Toimii moitteetta
Nykyisestä kunnosta ei kuvaa, mutta kerrotaan nyt mitä kerkesin jo tehdä.
- Mieto kuppipenkki
- tarakka irti
- vilkut pois
- kaverilta lainaan eri putki
- puhistin moottorin ja muutenkin koko mopon
-töötit yms sähköstartin johot poissa

Tulevaa
- Heidenautit (X)
- Hondan tarakka (X)
- Takalokarin lyhennys (X)
- Raiserit (X)
- 125cc (X)
- eri putki (x)
- punainen runko, vanteet, svingi (X)
- pitemmät iskarit (x)

Kommentit

  • 0/5
Tässä koodit joilla voit lisätä linkin keskustelufoorumeille. Huomaathan että Motot.netin keskustelufoorumin allekirjoituksiin ei saa lisätä kuvia, vaan linkit pitää esittää tekstilinkkeinä.
BBCode tekstillä
[url=http://www.motot.net/galleria/ajoneuvo18813/]Skyteam Monkey 50 [/url]
BBCode pienellä kuvalla
[url=http://www.motot.net/galleria/ajoneuvo18813/][img]http://www.motot.net/galleria/kuvat/20/193550_thumb.jpg[/img][/url]
Jaa yhteisöpalveluissa