Muistoajelu

Tomppez
Pyörä:
Yamaha YZF-R125 "08
Paikkakunta:
Lahti
Liittynyt:
20.6.2013 2:39
Muistoajelu

ViestiKirjoittanut Tomppez » 8.7.2014 0:42

Olisko porukalla innostusta lähteä mukaan muistoajeluun surmansa saaneille mopoilijoille/motoristeille.Eli siis paikkakuntakohtainen tapahtuma esim miittien järjestäjät hoitais homman omalla paikkakunnalla,Ja voitais vaikka ryhmittäytyä isommaks letkaks jos etäisyys ei oo hirveä.
Surua on varmasti omaisilla ja ystävillä paljon.Mutta yhdessä me voidaa yrittää auttaa.Motoristit ja mopoilijat yhdessä ikäviä asioita vastaan.Ja samalla annetaan vähän mielenosoitusta autoilijoiden asenteeseen!
Jos jotakuta isompaa järjestäjää kiinostaa niin lähdetään yhdessä hoitamaan hommaa eteenpäin!

ideaa alle ja sovitaan joku päivämäärä milloin hoidetaan kulkue maanlaajuisesti.Poliiisille tietenkin ilmoitetaan ja jos viitsisivät vielä lähteä letkaa vetämään!
Merkillä ei ole väliä kunhan se on Yamaha.
mustavi
Pyörä:
Honda VT125C Shadow 1999
Paikkakunta:
Helsinki
Liittynyt:
25.4.2004 17:10
Re: Muistoajelu

ViestiKirjoittanut mustavi » 9.7.2014 17:46

Olis kyl ihan hieno ja kannatettava idea. Luulisin tosiaan, että toi toimis paremmin jonkun isomman tahon virallisena valtakunnallisena juttuna esimerkiks vuosittain keväisin kulkueena ikään kuin muistutuksena autokuskeille, että katsoisivat taas tarkemmin ympärilleen. Isompi taho sen takia, että sais esmes vakuutusyhtiöt mukaan sponssaamaan tapahtumaa (sanotaan vaik lippuja mitä sais kiinnitettyä ajopeliin paraatin ajaks, tai mitä muuta tilpehööriä). Maikkari tekeen Kymmenen Uutisiin jokin loppusynkennys muistoajosta maybe: "It´s a jungle out there - be careful" :)

Lahden mp-museohan on ollu kovin aktiivinen järkkäilemään kaikenlaista tapahtumaa (tosin painopiste motorismin valoisammissa puolissa), et miksei vaik heidän kanssaan yhdessä kokeilis järjestää tollasen? Lahtihan on ainaki ruuhka-Suomen porukalle suht keskeinen paikkakunta. Jos muistoajo keräis väkeä ni katsoo sitten jos muitakin paikkakuntia sais mukaan? Toukokuun loppuhan on suht usein ollu hyvät kelit, ja kalusto jo ajossa. Vaik jokin paraatiajo (Lahdessahan on monia isoja väyliä mitkä pistää stadinki kateelliseks ;) ), sen päätteeks kokoontuminen Sibistalolle (vaik MP69, Trafi, vakuutusyhtiöt tms jakaan matskuaan telttakatoksista, rokkia ja rillimakkaraa), ja kuka sitten haluaa jäädä kruisailemaan. Jokin positiivinen loppusointu kuitenki tarttis olla, eikö.

http://www.moottoripyoramuseo.fi/ tai http://www.ace-corner-finland.fi/ (varmuuden vuoks tai jos ken ei näitä tunne). Ite en kyl ole kovin yhdistyshenkinen...