4T Kiinaskootterit, Baotian/Fude yms, huolto/viritys

Vauhtiviivatarra Moderaattori
Liittynyt:
5.2.2003 23:44
4T Kiinaskootterit, Baotian/Fude yms, huolto/viritys

ViestiKirjoittanut Vauhtiviivatarra » 2.4.2012 22:57

radon- kirjoitti:TÄMÄ KETJU KOSKEE SIIS KAIKKIA KIINALAISTA ALKUPERÄÄ OLEVIA NELITAHTISIA SKOOTTEREITA
MM. SEURAAVAT MERKIT
- Fude
- Milan Sport
- San Remo
- Baotian
- Solifer
- Sanili
- Yiying
- Peugeot V-Clic (saattaa olla muitakin "euro"-skoottereita)
- Kymcon nelitahtimallit (Agility yms)
- keeway/cpi/generic 4T skootterit

Näitähän on siis suurimmaksi osaksi kolmea eri mallia, joita sitten eri merkit ovat nimenneet haluamikseen. Kaikkien mallit alkavat siis "BT49QT- " ja joku numero:

BT49QT-7 -------------- BT49QT-9 --------------------- BT49QT-12
KuvaKuvaKuva
(muitakin malleja toki on, mutta pääsääntöisesti liikenteessä nähdyt ovat näitä)
http://www.motot.net/wiki/Baotian/Fude_skootterit
Ja sitten on nämä Solifer Retro yms paskat, jotka on sitten ihan yksilöitä joita ei löydy kun yhdeltä valmistajalta.

Ja tekniikkahan näissä on sitten täysin identtistä, ohjaustangon katkasijoita ja virtalukkoja myöten joten osat käyvät täysin ristiin, ja varsinkin moottorin ja kaasarin osalta jos lukee "4T kiinanskootterit" niin osa silloin käy, lukuunottamatta variaattorinhihnaa josta myöhemmin lisää...

VARAOSAKAUPPOJA - Oman kokemukseni mukaan monestakaan mopoliikkeestä ei saa hyvin osia kiinanscoottereihin joten tässä liikkeitä, mistä voi itse tilailla:

http://www.virijavara.fi - Suomalainen kiinanskootterien varaosaliike, kenties paras ja halvin? nopeat toimitukset.
http://www.gy6-motor.de - Saksalainen viritys ja varaosia myyvä liike, halvempi kuin virijavara mutta postikulut parikymppiä suomenmaalle
http://www.forextreme.de/ - Saksalainen liike, melko samankaltainen kuin gy6-motor.
http://www.exportstrength.com/index.php - Brittiläinen viri- ja varaosaliike, tästä liikkeestä ei vielä kokemuksia, saa raportoida ketjuun jos niitä ilmenee.

Kirjottakaa ketjuun lisää jos tulee mieleen, mutta näistä liikkeistä nyt saa melkolailla kaiken tarvittavan osan, isommat sylinterit ym.

KORJAUSOHJEITA (kirjoittakaa ketjuun, joku moderaattori/minä voi lisätä ne tähä)
- Katsomalla Jore1961:n videoita youtubesta, opit kanssa melko paljon kiinanscoottereiden tekniikasta ja opit korjaamaan. Katso siis ne: http://www.youtube.com/Jore1961

Öljynvaihto: (noin 1500-2000 km välein) Käytä ensin moottori lämpimäksi, että öljyt valuvat paremmin ulos. Etsi sitten moottorin alapuolella oleva öljyproppu ja avaa se sopivalla lenkkiavaimella/hylsyllä ja valuta kaikki öljyt pois. Kun öljyt ovat suurimmaksi osaksi valuneet (että ei tule kuin tippoja enää pois), kiristä proppu käsikireyteen (eli niin että se pysyy siinä mutta ei vuoda öljyä). Öljynsuodattimen voit vaihtaa myös jos haluat, itse en näin ikinä kyllä ole tehnyt. Sitten moottorin oikeassa kyljessä, puhallinkopan vasemmalla puolella (ja pakoputken yläpuolella) on öljytikku, sen saa käsin ruuvaamalla irti ja siitä sitten valutat sopivan verran öljyä, 7-8dl on sopiva määrä mitä sinne yleensä taitaa mennä. Sen verran, että öljypinta on mittatikun min-max rajan välissä, ei alle eikä yli.

Venttiilivälykset:
Hyväksi havaitut säädöt ovat, että säädät imuventtiilin noin hieman alle 0,10mm (~0,08 voi olla sopiva) ja pakoventtiilin 0,10mm. Näillä itselläni toimi erittäin hyvin, käynnistyvyys ja tyhjäkäynti paranivat huomattavasti kun sääti venttiilit näin.

Variaattorin hihnan pituudet: Moottorin lohkoja on olemassa kolmea eri kokoa, ja toki sitten hihnoja myös vastaavia pituuksia. Eli jos skootterissasi on 10" tuumaiset renkaat, niin siinä on 669 pitkä hihna. Tässä hieman suuntaa antavia vinkkejä miten saada selville oman hihnan koko:

- 10" tuumaisissa skoottereissa on aina 669 pitkä hihna.
- 12" skootterissa voi olla sekä 729 että 788 pitkä hihna. 729 on selvästi yleisempi, mutta 788 hihnan tunnistaa mm siitä, että variaattorin koppa on pisin mahdollinen, tai sitten otat kopan auki ja luet hihnasta tietoja.

VAKIO TULPPA ON PASKA, SAMOIN TULPANHATTU. Säästyt monilta ongelmilta kun vaihdat heti aluksi ne jo kunnollisiin, häiriösuojattuun tulpanhattuun ja NGK C7HSA tulppa käy hyvin vakion tilalle.

KAASARISTA
Selitänpä tähän osioon täysin omien kokemuksieni pohjalta skootterin vakiokaasarista ja sen ongelmista. Vakiokaasari on hyvä niin kauan kun se on säädöissä, mutta sitä ei voi oikein säätää muuten kuin ostamalla isompaa pääsuuntinta, muut eivät juuri vaikuta mihinkään.

Eli kaupasta ostettunahan mopo toimii ihan hyvin, yleensä ei mitään ongelmaa pitäisi tullakkaan ellei joku osa sieltä yhtäkkiä hajoa tai kalvoon tule reikiä (joka ei ole yhtään epätavallista). Ei kannata mennä säätämään ellet ole ostanut isompaa sylinteriä tai muuta vastaavaa, pakoputken vaihtamisen yhteydessäkään ei tarvitse vaihtaa suutinta tai mitään, tai variaattoria säädettäessä.

Aika paljon ongelmia kaasarissa aiheuttaa säännöllisesti hajoava ja turpoava luisti, joka on siis muovia ja bensahan yleisestikään ei tee hyvää muoville (vaikkei se sitä varsinaisesti hajotakaan). Jos mopossasi esiintyy käyntihäiriöitä, vika on hyvin usein juurikin tässä luistissa ja sen vaihtaminen on hyvin yksinkertaista ja halpaa: uusi luisti maksaa n. 10-15 euroa ja niitä saa melko monista mopokaupoista vaikkeivat merkkiä myisikään.

Luistin vaihto-ohje:
Ota istuinosa tavaratiloineen moposta irti, se on kiinni joillakin pulteilla joten en ala selittämään sen irrottamista, se pitäisi onnistua ilman sen kummempia mekaanikon taitoja. Sitten kun kaasutin on näkyvissä, näet sen päällä kannen (aivan päällimmäisin osa kaasarista kun sivusta katsotaan), joka on kiinni kahdella ruuvilla kulmistaan kaasarissa. Otat sen irti ja katsot mitä osia, prikkoja, jousia yms siellä välissä on ja pistät mieleesi missä järjestyksessä purit että osaat koota sen takaisin.
Sitten nostat luistin neuloineen kaasarista irti ja kokoat päinvastaisessa järjestyksessä missä purit, muutaman kerran jälkeen homma alkaa luonnistua kuin vettä vaan.

Erittäin yleinen vika on siis tuo luistin jumittaminen. Mopo voi toimia hyvin, tai jopa paremmin myös ilman luistia, kannattaa kokeilla ennen uuden luistin ostamista. Ainoa ongelma tässä voi olla että mopo booaa ja sammuu jos tyhjäkäynniltä nopeasti käännäat kaasun täysille, mutta mikäli kiihdytyspumppu toimii niin ongelmaa ei pitäisi olla. Eli luisti voi olla myös ihan täysin turha kapistus vakiokaasarissa!

Toinen yleinen vika on ryyppy, joka valitettavan usein ei toimi oikein joka johtuu usein ryypyn johtojen rispaantumisesta/hapettumisesta jolloin ryyppy ei pääse sulkeutumaan sähkövirran ansiosta, jolloin ryyppy on kokoajan päällä ja koneen lämmetessä mopo ei toimi oikein tai pysy käynnissä ollenkaan. Kannattaa siis tarkistaa ryypyn johdot (lähtee siitä mustasta mötikästä kaasarin vasemmalla puolella (takaa katsottuna), jos ne ovat ehjät niin sillon todennäköisesti ryyppy on viallinen ja vaihdettava uuteen. Jos sinulla on toimiva sähköryyppy niin ole onnellinen äläkä vaihda sitä mihinkään, se on yksi parhaista puolista tässä mopossa kun ei tarvitse itse sählätä ryypyn kanssa.

Kaasarin voi halutessaan myös vaihtaa toisenlaiseen (esimerkiksi Mikuni tai Dellorto), mutta kannattaa yrittää hankkia sellainen, jossa on kiihdytyspumppu, jota ilman ilmenee tuo ongelma että tyhjäkäynniltä annettaessa nopeasti paljon kaasua mopo sammuu, joten kaasuttaminen täytyy tehdä hitaasti että mopolla voi ajaa.

KURISTUKSET / VIRITYS
Näissä skoottereissa on ollut tosi montaa erilaista kuristusta. Vanhimmissa malleissa voi olla jopa pakoputkeen hitsattu prikka ja/tai hukkaputki, nämä poistamalla saa jonkunlaista aikaan mutta ei välttämättä hirveitä tehonlisäyksiä. Kaasuttimessa voi olla kuristuksia, itselläni oli kaasukahvarajoitin kaasuttimessa joka esti kaasun kääntymistä loppuun asti. Sekä kaasuttimen kannessa voi olla sellainen tappi, joka estää luistin nousua tarpeeksi ylös ja näin vähentää tehoa.

Variaattorin rullat voi vaihtaa huoletta 5g tai 5,5 gramman rulliin, tässä linkit sopiviin:
http://www.virijavara.fi/kauppa/product ... .php?p=174 (5gr)
http://www.virijavara.fi/kauppa/product ... .php?p=175 (5,5gr)

Jos haluat tehonlisäystä, ÄLÄ VAIHDA ILMANSUODATINTA, sillä et saa mitään tehonlisäystä aikaan, kovemmat äänet vain ja poliisejakin alkaa aina vain enemmän menopelisi kiinnostamaan. Vakio käy vaikka 90cc:llä erinomaisesti kunhan pidät sen puhtaana.

Jos haluat saada jotain oikeaa tehonlisäystä, niin vaihda isompi sylinteri. Huippunopeutta ei tule kovinkaan paljoa, mutta vääntö ja siinä samalla myös kiihtyvyys kasvaa parempaan suuntaan ja mäet nousee ihan eri tahtiin.
http://www.virijavara.fi/kauppa/product ... .php?p=144 (63cc, käy hyvin vakion korvaajaksi)
http://www.virijavara.fi/kauppa/product ... .php?p=145 (72cc, vääntöä tulee lisää)
http://gy6-motor.de/GY6-roller-139ma-13 ... A-QMB.html (90cc, aikalailla suurin mitä vakiolohkoille saa)

Ja kaveriksi voi ostaa myös isoventtiilikannen, sillä saa aina vaan lisättyä vääntöä.
http://gy6-motor.de/90cc-50mm-Racing-Cy ... c-GY6.html
http://gy6-motor.de/GY6-roller-139ma-13 ... -3963.html (sisältää sekä sylinterin, että isoventtiilikannen)
Näillä luultavasti saat ihan tarpeeksi tehoa irti skootteristasi. Älä vaihda pakoputkea niin ei herätä niin paljoa huomiota ja äänetkin pysyvät kohtuullisina!

Isomman sylinterin kanssa voi harkita myös isompaa kaasutinta, jos on isoventtiilikansi myös, en mene varmaksi sanomaan että tuoko se isoa tehonlisäystä mutta kyllä siinä jotain eroa pitäisi olla. Tässä jotain suuntaa antavaa, liian isosta kaasuttimestahan ei ole mitään haittaa sitten.
72cc - 18-20mm
90cc - 24mm on loistava kun säädät sen oikein. Ja edelleen vakioilmanputsari käy, älä osta powerfiltteriä äläkä pipercrossia tehon toivossa.

NOKKA-AKSELIT
Isomman sylinterin kanssa kannattaa myös harkita viritys nokka-akselin hankkimista. Sillä nimittäin saat lisää venttiilien aukioloasteita (eli toisin sanoen venttiilit ovat auki pidempään, ja saat näin enemmän polttooainetta sylinteriin ja sieltä pois kuin vakionokalla), mutta tämän huonona puolena voidaan pitää sitä, että melko usein alaväännöt heikkenevät mutta yläkierroksille tulee lisää tehoa.

Valmiita viritysnokka-akseleita ei taida kauheasti olla, tai niiden hyöty on kyseenalaistettu useasti.
http://www.tmi-janikaasalainen.fi/virit ... -3348.html
Tuota voi kokeilla, jotkut ovat saaneet lisää tehoa mutta jotkut haukkuvat vakion kaltaiseksi. Eli mitään täysin varmaa tietoa ei ole.

Mutta varmaksi voidaan sanoa, että tästä nokasta saa enemmän tehoa kun mistään:
http://www.youtube.com/watch?v=tqnaVdO8 ... ideo_title
Elikkäs vakionokka mistä tuota modataan (alunperin siis 125cc nokka, saa kyllä sovittamalla sopimaan myös 50cc kanteen), on tämä: http://www.wandamotor.fi/product_info.p ... ts_id=1831
Ja videosta katso ohjeet, itse en ole tuota toteuttanut enkä aio toteuttaa joten sen toteutus jää omalle vastuullesi. Jorella saattaa tosin olla myynnissä noita A11 nokkia muokattuna 50cc koneisiin, kysäise häneltä niin hän saattaa niitä myydä, mutta ei todellakaan mitenkään halvalla vaan satasen pintaan luultavasti pyytää niistä. Mutta siis tämä on ainakin varma keino saada lisätehoa jos sinulla vain on taitoa sorvailla ja soveltaa tuota A11 125cc nokkaa tuohon koneeseen.

Noista valmiista nokista siis ei ole varmaa tietoa, tuovatko ne paljon lisätehoa mutta tuo A11 125cc nokka modattuna tuo ainakin.

SÄHKÖRAJOITIN
Joissain malleissa on vakiona sähköinen nopeuden tai kierrosrajoitin; jos CDI-boksissa on yksi ylimääräinen johto, joka tekee vain mutkan ja palaa sitten takasin CDI boksiin, pistä mopo käyntiin, katkaise se ja jos mopo jäi käyntiin niin käy testaamassa, kulkeeko enempää. Todennäköisesti tämä on kuristus.
http://www.youtube.com/watch?v=7l0Hi_8XSZY

Sitten, joissain mopoissa taas on sähköjärjestelmään kytketty rajoitin, joka tunnistaa esimerkiksi takavariaattorista, milloin mopon vauhti menee liian suureksi ja rupeaa pätkimään sytytystä. Tämän voit katsoa avaamalla variaattorinkopan, ja jos siellä sisällä menee minkäännäköisiä johtoja niin ne on melkein satavarmasti nopeudenrajoittimen johdot, rajoittamattomana variaattorinkopan sisäpuolella ei pitäsii olla minkäännäköisiä johtoja.
Parannusehdotukset ja lisäykset YV:llä jollekkin alueen moderaattoreista.
Edellinen topic luettavissa täällä.
Keskustelufoorumin säännöt
Tue sivustoa ja liity VIP-jäseneksi
L_rppa
Pyörä:
2x NSR 125
Paikkakunta:
Kotka
Liittynyt:
23.12.2007 22:52
Re: 4T Kiinaskootterit, Baotian/Fude yms, huolto/viritys

ViestiKirjoittanut L_rppa » 5.4.2012 13:01

Jaaha, tulipa sitten itsekkin heräteostoksena ostettua tuollainen Solifer SFR, eli siis tämännäköinen, kysymys kuuluu että mikäs kone tässä nyt sitten on? QT-7, 9 vai 12? vai onko mikään noista? En ole vielä päässyt käsiksi laitteeseen mutta jos joku näin ennakkoon osaisi sanoa...
Zoneri
Pyörä:
Aina palasina..
Paikkakunta:
Porvoo
Liittynyt:
10.9.2011 18:07
Re: 4T Kiinaskootterit, Baotian/Fude yms, huolto/viritys

ViestiKirjoittanut Zoneri » 5.4.2012 13:54

Kone näissä kaikissa 4t malleissa joko 139qma tai 139qmb. Kuitenkin kaikki osat käy päittäin.

Nuo qt 7 jne on vain mallinumeroita tuolle mopolle.
Paska mikä paska.
L_rppa
Pyörä:
2x NSR 125
Paikkakunta:
Kotka
Liittynyt:
23.12.2007 22:52
Re: 4T Kiinaskootterit, Baotian/Fude yms, huolto/viritys

ViestiKirjoittanut L_rppa » 5.4.2012 13:58

Ahaa, hyvä että valaistuin :D Tuolta virijavarasta suurin osa tekniikan osista varmaan käy tuohon?
Zoneri
Pyörä:
Aina palasina..
Paikkakunta:
Porvoo
Liittynyt:
10.9.2011 18:07
Re: 4T Kiinaskootterit, Baotian/Fude yms, huolto/viritys

ViestiKirjoittanut Zoneri » 5.4.2012 14:00

Juu, menee.
Paska mikä paska.
jaman
Liittynyt:
26.1.2012 18:03
Re: 4T Kiinaskootterit, Baotian/Fude yms, huolto/viritys

ViestiKirjoittanut jaman » 5.4.2012 16:00

vaihoin äsken vakio cdi:n boksin tilalle rajoittamottoman ja se ei toiminut ja vaihoin takas ja vanhakaan ei toiminut ja vika oli että kun vaihoin boksit sähköt hävisivät eli ei mene enää virrat päälle melkein sain kyllä polkasemalla käyntiin :s . Mutta missä vika ja vastauksella on aika kiire koska kohtapuoli pitäs käyä asioilla.
radon--
Pyörä:
RE85 Baotian 50cc -07
Liittynyt:
14.3.2012 0:09
Re: 4T Kiinaskootterit, Baotian/Fude yms, huolto/viritys

ViestiKirjoittanut radon-- » 5.4.2012 16:21

Nyt kulkee minunkin Baotian E85:lla. Setuppina Dellorto PHBG 16, pääsuutin 96 ja neula niin ylhäällä ku saa. Suutin on liian iso mutta muuten pelaa loistavasti, testaan vielä kylmäkäynnistyksen ensi yön jälkeen mutta olettasin että pitäs sen toimia, ainakin lämpimänä kävin tyhjäkäyntiä samalla tavalla kuin bensalla. TK suuttimen koosta ei oo tietoa mutta melko varmasti liian iso koska ei käy alhaista tyhjäkäyntiä vaan tukehtuu, pitää sekin selvittää jossain vaiheessa mutta varmaan johtuu liia isosta tyhjäkäyntisuuttimesta.
Mopedimies10
Pyörä:
baotian milan sport 72cc
Liittynyt:
19.12.2009 19:28
Re: 4T Kiinaskootterit, Baotian/Fude yms, huolto/viritys

ViestiKirjoittanut Mopedimies10 » 5.4.2012 20:57

http://www.gy6-motor.de/gy6-139qma-139q ... 9QMB-50ccm Oisko tuosta kannesta paljo apuja 72:kanssa ku sitä vaa mietin et onko tossa kannessa isommat venttiilit mitä 50cc kannessa ?? : :D
radon--
Pyörä:
RE85 Baotian 50cc -07
Liittynyt:
14.3.2012 0:09
Re: 4T Kiinaskootterit, Baotian/Fude yms, huolto/viritys

ViestiKirjoittanut radon-- » 5.4.2012 21:09

Tuskinpa saat sillä mitään merkittävää hyötyä, tehoa toki voi tulla prosenteissa lisää mutta epäilen ettet huomaa eroa käytännössä mitenkään joten säästä vaan rahat. Ja jore mainitsi myös että vakiokansi on paras 72cc pytyn päälle, mutta 90cc pytylle sitten isovenakantta jo.
Zoneri
Pyörä:
Aina palasina..
Paikkakunta:
Porvoo
Liittynyt:
10.9.2011 18:07
Re: 4T Kiinaskootterit, Baotian/Fude yms, huolto/viritys

ViestiKirjoittanut Zoneri » 5.4.2012 21:12

82cc jo myös tarviaa isovenakannen. Kuulin, että 82cc ja vakiokannella oli niin masdiiviset puristuksrt ja yllätys yllätys kone lämpöleikkasi.
Viimeksi muokannut Zoneri päivämäärä 5.4.2012 21:42, muokattu yhteensä 1 kerran
Paska mikä paska.
radon--
Pyörä:
RE85 Baotian 50cc -07
Liittynyt:
14.3.2012 0:09
Re: 4T Kiinaskootterit, Baotian/Fude yms, huolto/viritys

ViestiKirjoittanut radon-- » 5.4.2012 21:41

No ei se niiden puristusten takia kyllä lämpöleikkaa, syyt on muualla.
Pitää huolen että seos on sopiva (eli ei varsinkaan liian laiha) ja ettei kone nakuta. Ongelmia ei pitäisi tulla.
72cc + vakiokansi taitaa olla paras setti, tai sit suoraan 90cc + isovenakansi, hintaeroa ei 82 ja 90 pytyllä oo juuri nimeksikään joten suurin vaan kerralla vaikka tuskin sillä suurta merkitystä onkaan.
Taidan ehkä itse jossain välissä laittaa 72cc, ja pistää tuhdit puristukset kun tuolla E85:lla ajelen, josko saisi noita etanolin hyötyjäkin jo irti. Tai sitten laskis tuota kantta, pitää miettiä vielä että mitä teen.
Palezu
Liittynyt:
28.4.2011 9:59
Re: 4T Kiinaskootterit, Baotian/Fude yms, huolto/viritys

ViestiKirjoittanut Palezu » 5.4.2012 22:50

No voihan se periaatteeessa leikata, mitä suurempi puristussuhde sen enemmän lämpöäkin syntyy, mutta ei se sen takia leikkaa jos vain jäähdytys riittää. Jos ei riitä niin ei sitä saa oikealla seoksellakaan pelastettua.
älä viritä niin se toimii
two smoke four joke
Reetuhai2
Pyörä:
2xSuzuki Street Magic -98, 3xPappa Tunturi (-64,-72 ja joku 80vm), 2xGilera Stalker 50cc ja 70cc, Tunturi SuperSportin raatoja x3, Yamaha DT SM -06
Paikkakunta:
Vihti
Liittynyt:
30.6.2010 15:41
Re: 4T Kiinaskootterit, Baotian/Fude yms, huolto/viritys

ViestiKirjoittanut Reetuhai2 » 6.4.2012 0:27

Tuskin kumminkaa pelkät puristukset on kasvattanu lämpöjä nii paljo. Äijä jättäny vaa jotain lämpöön vaikuttavaa tekemättä ja heti keksiny että vika on pytyssä/kannessa.
Vakio mopo/skootteri on aina laiton. Myynnissä 2xvälikelin piikkirenkaita.
Ostetaan vaakakoneeseen sopiva Stage6 Pro, vaihdossa voidaan antaa Yasuni Z.
Zoneri
Pyörä:
Aina palasina..
Paikkakunta:
Porvoo
Liittynyt:
10.9.2011 18:07
Re: 4T Kiinaskootterit, Baotian/Fude yms, huolto/viritys

ViestiKirjoittanut Zoneri » 6.4.2012 9:07

Juu, voihan se olla, että liian laiha seos tms. Tuon luin jostain. En nyt muista. Ei kannata uskoa aina keskustelupalstojen kirjoituksiin.
Paska mikä paska.
_T3_
Pyörä:
kolaroitu Mbk Ovetto -99 ¤Red Fighter¤ ja EX Kymco agility 50
Paikkakunta:
Salo
Liittynyt:
26.2.2010 21:02
Re: 4T Kiinaskootterit, Baotian/Fude yms, huolto/viritys

ViestiKirjoittanut _T3_ » 6.4.2012 11:38

Tein tossa eilen kylille mentäessä kivan huomion :lol: Agist loppus mittari kesken jos asteikko ois ollu 100km/h asti nii ois menny mittariin 85-90km/h ja mittari kusettaa sen 5-7. Vireinä siis 6.0g rullat, virija varalta ostettu kuriton cdi ja varin kuri pois. Vastatuulella kyllä pudottaa huippuja kivasti, mutta tyynellä menee mittari yli asteikon
Kattokaa galleria ja kommentoikaa

Varaosat kaikkiin mopoihin Mopo Sportista