Ongelmia käyttäjätunnuksen aktivoinnissa? Lue tämä ja lähetä sähköpostia sami (ät) motot.net.
Alueen säännöt
Valitse palautteellesi sopiva viestiketju. Älä kirjoita ilmoitusosioon (Mototalli) liittyvistä asioista kuvagalleriaa käsittelevään viestiketjuun. Kuvagalleria ei myöskään ole keskustelufoorumi eikä keskustelufoorumi ole ilmoitusosio (Mototalli)...

Lähetä vastaus


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Hymiöt
;) :) :D :lol: :P :| :s :( :itku: :nolo: 8o :x 8) :eek: :roll: :paha: :seko: :nörtti: :idea:
Lisää hymiöitä
BBCode on Poissa päältä
Hymiöt ovat Käytössä
Katso viestiketjua

Laajenna näkymää Katso viestiketjua: SSL (https) sivusto ei oikein toimi...

Re: SSL (https) sivusto ei oikein toimi...

Viesti Kirjoittanut Sami » 11.7.2015 20:25

Sivustolle on nyt hankittu signed serti ja kirjautuminen menee nyt https-sivun kautta (https käytössä ainoastaan sivulla jossa käsitellään login-lomakkeen tietojen vastaanotto).

Re: SSL (https) sivusto ei oikein toimi...

Viesti Kirjoittanut Sami » 9.7.2015 18:58

Tämä on ollut ajatuksena, ei vaan ole toistaiseksi löytynyt aikaa tämän toteuttamiseen. Mutta tehdään tämän kesän aikana...

Re: SSL (https) sivusto ei oikein toimi...

Viesti Kirjoittanut tietoturva » 30.6.2015 10:52

Olisi kyllä tosi kiva jos laittaisitte https:n käyttöön edes kirjautumis-sivulle, jottei kuka vaan voi napata tunnusta/salasanaa avoimista verkoista.

ns. että esim. https://login.motot.net tms. toimisi pelkästään kirjautumiselle (jos niin haluaa ja linkin tietää) ja ohjaisi kirjautumisen jälkeen perus http-sivulle.

Re: SSL (https) sivusto ei oikein toimi...

Viesti Kirjoittanut Sami » 25.6.2015 12:48

Nyt vain http-version pitäisi olla käytettävissä. Https-version käyttöönottamiseksi tarvitaan enemmänkin muutoksia ja sitä ei ole odotettavissa ihan lähiaikoina...

Re: SSL (https) sivusto ei oikein toimi...

Viesti Kirjoittanut Sami » 25.6.2015 12:41

Https-osoitteiden pitäisi ohjata tavalliselle http-versiolle (https ei käytössä). Näköjään joissakin osioissa näin ei ole.

SSL (https) sivusto ei oikein toimi...

Viesti Kirjoittanut TuttiX2 » 25.6.2015 11:57

Tulee mm. tuollaista virheilmoa....

Koodi: Valitse kaikki
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /var/www/motot/public_html/talli/user.php on line 11: include(/var/www/motot/public_htmltalli/includes/functions.php): failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /var/www/motot/public_html/talli/user.php on line 11: include(): Failed opening '/var/www/motot/public_htmltalli/includes/functions.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear')
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /var/www/motot/public_html/talli/user.php on line 12: include(/var/www/motot/public_htmltalli/includes/class_listing.php): failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /var/www/motot/public_html/talli/user.php on line 12: include(): Failed opening '/var/www/motot/public_htmltalli/includes/class_listing.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear')
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /var/www/motot/public_html/talli/user.php on line 19: set_error_handler() expects the argument (ads_msg_handler) to be a valid callback

Ylös