Ongelmia käyttäjätunnuksen aktivoinnissa? Lue tämä ja lähetä sähköpostia sami (ät) motot.net.

Niko P. / Cpi Oliver 2004 "keltuainen"

CPIOliver 50

Cpi Oliver 2004 "keltuainen"

76 kuvaa
Uusin lisäys Eilen 8:44

Cpi Oliver 2004 "keltuainen"

Tällasen CPI:n sain veljeltä vaihdossa kampuravikaiseen benelliin. "Sepolla" oli ehditty rullata liki 15tkm ja iän tuomia vikoja alkoi ilmaantua. Mopoon vaihdettiin alkuperäisen pytyn leikatessa kiinni Naraku 50cc sylinterisarja pyöreällä pakoaukolla. Muuten tekniikaltaan mopo on vakio mutta kuristukset on poistettu. Jotta mopo miellyttäisi enemmän omaa silmää, on sitä "tuunailtu" persoonallisemmaksi. Vanteitten reunat ja jarrunestesäiliön kannen sekä änkän kiillotin ja taakse löin koropalan. Tupet vaihtui pehmeämpiin, etuvalo sai palan bilteman tummennuskalvoa ja perää komistamaan, sain halvalla käytetyn MTKT:n underin led-takavaloilla. Pihinä mopopoikana kulut yritin pitää mahdollisimman pieninä ja tavoitteeseen pääsin, lähinnä käytettyjä sekä ennestään tallista löytyviä varaosia hyödyntäen.
  • 0/5
Tässä koodit joilla voit lisätä linkin keskustelufoorumeille. Huomaathan että Motot.netin keskustelufoorumin allekirjoituksiin ei saa lisätä kuvia, vaan linkit pitää esittää tekstilinkkeinä.
BBCode tekstillä
[url=http://www.motot.net/galleria/ajoneuvo21766/]CPI Oliver 50 [/url]
BBCode pienellä kuvalla
[url=http://www.motot.net/galleria/ajoneuvo21766/][img]http://www.motot.net/galleria/kuvat/23/222403_thumb.jpg[/img][/url]
Jaa yhteisöpalveluissa