Tietoa tästä alueesta

Ylläpitäjä
Pyörä:
Cagiva Raptor 650
Paikkakunta:
Vantaa
Liittynyt:
27.9.2001 2:00
Tietoa tästä alueesta

ViestiKirjoittanut Sami » 28.1.2007 14:33

Koska aiemmassa yleisessä pro virittämisen topicissa päädyttiin offtopic ongelmiin, on pro virittämiselle tehty nyt oma alueensa.

Täällä kuka tahansa voi lukea viestejä, mutta kirjoittaa voivat ainoastaan ne rekisteröityneet käyttäjät, jotka on otettu mukaan pro virittäjien käyttäjäryhmään:

groupcp.php?g=53356

Käyttäjät tälle alueelle (em käyttäjäryhmään) valitsee jkoljo Tume34:sen siirryttyä muihin haasteisiin.
Pyörä:
Tunturimopedi
Paikkakunta:
Somero
Liittynyt:
21.9.2006 8:56

ViestiKirjoittanut Betaversio » 9.9.2007 17:19

On aikalailla keskustelut hyytyneet. Ehdottaisin, että alueelle "rekryyttäisiin" lisää asioista osaavia virittäjiä. Itsekään ei viitsi/kehtaa/halua alkaa huutelemaan mitä sattuu jokaiseen topikkiin keskusteluiden ylläpitämiseksi, joten se siitä... :/ Noh, jos lisää porukkaa saisi tänne niin luulisi keskusteluiden elpyvän. :)
Photobucket galleria
Projektitopikki - Tunturi DX: Muutos 2012
Eläkeläinen
Pyörä:
TDR 125
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
3.10.2004 17:34

ViestiKirjoittanut Tume34 » 9.9.2007 17:56

Betaversio kirjoitti:On aikalailla keskustelut hyytyneet. Ehdottaisin, että alueelle "rekryyttäisiin" lisää asioista osaavia virittäjiä. Itsekään ei viitsi/kehtaa/halua alkaa huutelemaan mitä sattuu jokaiseen topikkiin keskusteluiden ylläpitämiseksi, joten se siitä... :/ Noh, jos lisää porukkaa saisi tänne niin luulisi keskusteluiden elpyvän. :)


Ei ne suuret ideat hetkessä valmistu, pitkän tähtäimen projektihan tämmöinen "pro"-puoli on. Mutta tässä vuosien saatossa varmasti täällä tulee joku keksineeksi jotain nerokasta.

Rekryäminenhän on käynnissä kokoajan, toistaiseksi vaan tännepuolen haluavien kommunikointitaito ja henkinen ikä on ollut krhm...
Dank memes melt steel beams.
Eläkeläinen
Pyörä:
TDR 125
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
3.10.2004 17:34

ViestiKirjoittanut Tume34 » 22.2.2011 23:00

Koska aina silloin tällöin saan yv:tä jossa kysellään että kuinka alueella pääsee niin laitampa nyt varsin yleisen infon että miten:

1.Tällepuolelle ei hyväksytä kuin sellaisia henkilöitä, joiden perustiedot moottoreista on kunnossa. Perustiedoiksi voi laskea mm. sellaiset asiat kuin:
-Kuinka moottori(t) ylipäänsä toimivat
-Kuinka 2-tahtimoottorin putkisto pääpiirteittäin toimii ja miksi
-Muut vastaavat (keksin vielä tarkennuksia joskus)

2.Tietynlainen harkintakyky täytyy olla olemassa. Alueelle ei kaivata itsestäänselvyyksien kysyjiä, eikä myöskään sellaisia kysymyksiä jotka olisivat selvinneet alle kymmeneen minuuttiin omallakin panostuksella. Omatoimisuus on tärkeää, sillä valmiita vastauksia ei ole virittäjän tiellä näkyvissä. Sanottakoon vielä että kysyvä ei tietenkään tieltä eksy eli kysymyksiä ei rajoiteta, mutta ennen niiden esittämistä kannattaa hetki miettiä, että selviäisikö vastaus omin avuin.

3.Yleinen kiinnostus tekniikkaan sekä virittämiseen auttaa todella paljon.
Dank memes melt steel beams.

Varaosat kaikkiin mopoihin Mopo Sportista