Monipalvelu Lindgren

Olemme pienyritys Salon Kuusjoelta toimiala on erilaisten osien, välineiden sekä kappaleiden paine- ja ultraäänipesut.
Ultraäänipesu on tehokas, taloudellinen, turvallinen ja ympäristömyötäinen puhdistus keino saada kiinni palanut lika ja rasva, leikkuunesteet sekä öljyjäämät, oksidikerrostumat (ruoste) ja kalkkeumat, kiillotusvahat yms.. Irti erilaisista kappaleista sekä osista. Ajoneuvojen huollossa kaasarit, suuttimet, dieselpumput, laturit, startit, erilaiset anturit, moottorin ja vaihdelaatikon osat. Koneistamoissa terät, muotit, valmiit kappaleet, koneiden osat sekä venttiilit ovat kaikki pestävissä ultraäänellä jopa hapettuneet piirikortit pystyy pesemään ultraäänellä. Meillä on mahdollista pestä ultraäänipesurilla erillaiset kappaleet aina 500x300x200mm asti jos kappale ei mahdu pesuriin on se mahdollista pestä kääntämällä. Tulevaisuudessa on mahdollista pestä isompia kappaleita pesukaluston päivityksen myötä. Me myös monipuolistamme yrityksen toimintaa asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Pesuun vaikuttavat tekijät:
likatyyppi, pestävän kappaleen materiaali, haluttu puhtaustaso ja puhdistusmenetelmä.

Hinnoittelu:
Tuntihinta 9Litran 300 x 240 x 150 mm pesurilla 80€/h sis.alv24%
tuntihinta 25Litran 500x300x200mm pesurilla 100€/h sis.alv24%

Tunti hinta sisältää esipesun liuottimilla, ultraäänipesun yhdellä pesuaineella, jälkihuuhtelun ph:n neutralisoimiseksi sekä kuivauksen paineilmalla + kuivauskaapilla.

Pelkkä ultraäänipesu n.30min (Happopesut asiakkaan omalla vastuulla. Suosittelen jälkihuuhtelua tehtäväksi happopesun jälkeen syöpymis riskin vuoksi).

Peruspesu sis. esipesu, ultrapesu, huuhtelu ja kuivaus n.1h

tehopesu sis. esipesu, ultrapesu x 2 (eri pesuaine hapan/emäs/neutraali ) huuhtelu ja kuivaus kesto n.1,5h aikaan on laskettu 2x 30min ultrapesu.

Pestävän tavaran nouto ja palautus sovitaan asiakkaan kanssa aina erikseen.

Postitse/matkahuollolla asiakkaan lukuun molempiin suuntiin. Tavaran voi toimittaa myös itse tai tilata noudon meiltä hintaan 0,58€/km sis.alv24% Huom. Väli Kuusjoki-Salo on matkakuluton.

Jos heräsi kysyttävää ottakaa rohkeasti yhteyttä.

https://www.facebook.com/Monipalvelu-Li ... 269543346/

monipalvelu.lindgren@hotmail.com

Y-2459381-6
Santeri Lindgren
Ylikulmantie 257
25330 Kuusjoki
p.0456313669