Suzuki GSF400 Bandit -93 Pätkii/Rötvää lämpimänä.

Finnfox
Pyörä:
Suzuki GSF 400 Bandit
Paikkakunta:
Kuopio
Liittynyt:
4.8.2007 23:39
Suzuki GSF400 Bandit -93 Pätkii/Rötvää lämpimänä.

ViestiKirjoittanut Finnfox » 7.5.2016 2:50

Hei.

Tuli tuommoinen kiintoista ropleema, kun seisonnan jälkeen parit ajot oli ajanut ja sen jälkeen päätti ilmeisesti imaista bensaa liiaksi ja käynnistyi nihkeästi, jonka jälkeen alkoi tämä pätkintä.

Ajot alotin -2 pakkasilla ja sitten kun tuo rötvääminen alkoi, niin taisi olla jo asteita +2-5.

Siinä ens töikseni vaihtelin tulpat, tulpanhatut ja johdot. Puolat antaa oikeita arvoja ja kipinääkin tulee ihan ok:sti. Sen jälkeen putsailtiin kaverin tykönä kaasarit ja olihan siellä paskaa kertyneenä pohjalle, mutta ei se ongelmaa poistanut (vähenti toki hieman). Sisuksetkin kaasareissa oli ainakin silmämääräisesti kunnossa. Samalla tutkailtiin ilmanputsari, kaulat ja letkut, eikä niissäkään rispaantumisen merkkejä näkynyt.

Puhistelun jälkeen vissiin bensa nyt menee vähän paremmin niin uudet tulpat ovat vanhojen kahvikerman sijasta nyt vähän mustemmat mutta ei kuitenkaan ihan huimasti rikkaammalla käy.

Tässä viikolla sitten vika katosi taivaan tuuliin, ja pyörä toimi ihanan smoothisti pari-kolme päivää ja kierrokset ei takkuillut. Nyt sitten taas tuo alkoi tekemään tuota, että kylmänä se pyöriskelee kohtuu tasaisesti, mutta motaria kun viilettää 10-20km, niin siinä ajassa kerkeää jo pätkintä ilmenemään.

Pyörä itessään kiihtyy kohtuu normisti ja vedot on tallella eikä motti itessään pidä ylimääräisiä ääniä pätkinnän lisäksi. Nesteissä eikä öljyissä ole mitään ylimääräistä seassa.

Elikkä mistäs sitä lähtis seuraavaksi tutkailemaan? Pätkintää/rötväämistä on vaikea selittää ihan tarkasti, mutta kuulostaisi siltä kun joku pytty jättäisi tahteja välistä. Toiset puolat pitänee laittaa vielä kokeiluun, jahka jostain löytänee.
Ehkä, ehkä ei
Finnfox
Pyörä:
Suzuki GSF 400 Bandit
Paikkakunta:
Kuopio
Liittynyt:
4.8.2007 23:39
Re: Suzuki GSF400 Bandit -93 Pätkii/Rötvää lämpimänä.

ViestiKirjoittanut Finnfox » 10.5.2016 14:28

Kerennyt puolia ees testaamaan niin vika lähti taas tiehensä.. Nyt toiminut moitteetta taas suunnilleen sen jälkeen kun tuon postauksen tein. Jospa tuo tuosta, katsellaan ja ihmetellään :eek:
Ehkä, ehkä ei