Hei

Nuorten motoristien, prätkistä ja niiden designista kiinnostuneiden panosta tarvitaan! Miltä moottorypyörä näyttää tulevaisuudessa - juuri sinä voit vaikuttaa siihen.

Ryhmämme maailman ykkösyliopistosta, ajoneuvouotoilu pääaineenaan, työskentelee parhaillaan kolmen konseptipyörän parissa. Ryhmän prätkäfriikkinä ja ainoana suomalaisena ajattelin palata vuosien jälkeen motot.nettiin - yhteisöön, jossa intohimo kohtaa.

Projektin lopputulema uskottava visualisointi miltä nuorille suunnattu moottoripyörä näyttää vuonna 2022. Brändi on monelle teistä entuudestaan tuttu - alkujaan rakkaasta länsinaapuristamme - täynnä kisamenestystä, vauhtia ja kaunista muotoilua.

Projekti on juuri startannut ja keräämme arvokasta dataa uusien kokemuksien ja uuden tyyppisen moottoripyörän toteuttamiselle. Kohderyhmämme on 14 - 28 vuotiaat nuoret aikuiset, joiden sydän sykkii kaksipyöräisille.

Toivomme saavamme värikkäitä vastauksia ja pohdintoja valitsemiimme kysymyksiin, jotka tulevat vaikuttamaan merkittävästi toteutettavien konseptipyörien ominaisuuksiin ja ulkonäköön.

Suurkiitokset jo etukäteen! Kysely on pyritty pitämään kompaktina (2 sivua) ja ei pitäisi ottaa muutamaa minuuttia pidempää :)

Linkki kyselyyn: https://www.surveymonkey.com/s/JH8KS5B