Eli Yahama Jog r kyseessä jota Ny jonkin aikaa käytetty alustana eri sylintereille/viryrysasteille. Muutama kysymys siihen liittyen. Nyt uutena tulossa polinin 21mm kaasutin, 70cc stage6 mk 2 racing ja yasunin carrera c16 putki. meneekös tuo sylinteri suoraan paikalleen, kun jostain luin, että lohkija pitäs avartaa
Polttoaine puoli: 21mm polini, Läppärunko stage6 v-force 3, imukaula Voca rasing imukaula34mm, stage6 vaahtomuovi ilmanputsaril, löyty ymyös stage6 mk imusarja/läpät jos paremmat läppärungon kororus pala olikohan 5mm.
Variaattorista löytyy: Malossi multivar, Stage6 r/t variaattorin laippa, rullia useita eri kokoja toki pienimmäästä päästä.
Stage6 r/t torque control kytkin ja siihen kuuluva kello. kevlar vahvistettu hihna
Vastapaine sekä kytkimen jousia löytyy useaa eri kokoa. Kytkimen jouset saa varmaa vaihtaa punaisiin mut entä vastapainejousi mikä siihen? Mitä muuta tähän settiin?
Skootterista on poistettu tuorevoitelu sekä pensahana vaihdettu on/off malliin ja puhaltimeen vaihdettu tehokkaampi siipipyörä ja on myös racing cdi jonka merkkiä nyt en muista ja puolakin on vaihettu tehokkaampaan.
Enskuussa tekantilta vahvistettu kampiakseli toivottavasti vanha kestää siihen asti vanhalla ajettu jotai 7-8tkm ja ehkä peränvälitykset ostan myös. Kysymyksistä tuo suutin koko, ehkä tärkein ettei tarvi ruveta sitä arpomaan, kun palaan lomareissulta ja rupean pojan vanhaan skootteriin osia laittelemaan.