4t Kiinaskootterit | Varaosia myyvät verkkokaupat

Yhteys
Liittynyt:
6.11.2020 14:26
4t Kiinaskootterit | Varaosia myyvät verkkokaupat

ViestiKirjoittanut Yhteys » 25.8.2021 19:07

Hei!

Onko enää olemassa yhtään luotettavaa kiinaskoottereihin myyvää varaosakauppaa? Kattelin tota vanhaa viestiketjua (linkki alla) ja siellä sanottiin että mm. gy6-motor.de on edullinen ja luotettava. Kyseisessä viestiketjussa esiintyy monia jotka olivat tilanneet kyseisestä verkkokaupasta joten aattelin että luotettava se on. Tulin sitten tilanneeksi sieltä uuden pytyn ja mitään ei ole kuulunut kahteen päivään. Ainoa maksumenetelmä oli suora tilisiirto joka on omituista. Elämmehän vuotta 2021

Onko kukaan tilannut kyseisestä verkkokaupasta tai ylipäätään mistään muualta lähiaikoina? Jos on kertokaa kokemuksenne ihmeessä. Tietääkseni tämä on ihan rekisteröity yritys saksassa.

Kauppa josta päädyin tilaamaan.
https://gy6-motor.de

Vanha viestiketju:
http://www.motot.net/forum/viewtopic.php?t=83003
Vauhtiviivatarra Moderaattori
Liittynyt:
5.2.2003 23:44
Re: 4t Kiinaskootterit | Varaosia myyvät verkkokaupat

ViestiKirjoittanut Vauhtiviivatarra » 25.8.2021 23:31

Kovin suurta paniikkia ei kannata vielä alkaa lietsomaan, euroalueellakin raha siirtyy pankkien välillä yleensä vasta seuraavana arkipäivänä ja tässäkin saattaa olla vielä muutama manuaalinen työvaihe, ennenkuin Günther alkaa pakkaamaan tilausta. Saksankielisellä sivulla kerrotaan muuten että maksutavaksi kelpaa myös PayPal ja sitä kautta maksaminen onnistuisi myös luottokortilla. Jos lähipäivinä ei tilausvahvistusta kuulu, kannattaa toki kysellä vaikkapa sähköpostilla perään että milloin saavat tuotteet matkaan. Jos kovin tiukkasanaista palautetta haluaa antaa, niin kannattaa ainakin ennen tätä varmistaa ettei tilausvahvistus ole syystä tai toisesta eksynyt roskapostikansioon.

Rohkeasti jatkamaan tuossa linkkaamassasi ketjussa tai 4T Kiinaskootterieiden tekniikkaa käsittelevässä topikissa.
Keskustelufoorumin säännöt
Tue sivustoa ja liity VIP-jäseneksi

Varaosat kaikkiin mopoihin Mopo Sportista