Gilera runner hyytyy

Cure
Liittynyt:
23.4.2018 19:32
Gilera runner hyytyy

ViestiKirjoittanut Cure » 9.5.2021 17:24

Pohjustus: talven jäljiltä kaasari vuosi bensaa, ja purin ja puhdistin sen. Tämän jälkeen toimi ehkä puoli tuntia, ja sen jälkeen tekee sellaista että joskus ei käynnisty ollenkaan, joskus käynnistyy hyvin mutta kun lähtee ajamaan niin hyytyy hyvin pian eikä ota kierroksia ja lopulta sammuu. Ilmavuotoa ei ole löytynyt Brake cleanerillä suihkittaessa. Kaasari purettu sen 10 kertaa, vaihdettu tiivisteitä sisään yms. Nyt vähän sormi suussa että mistä lähtisi vikaa etsimään. Tulppa, ilmanpuhdistin vaihdettu. Sellainen huomio tuli nyt kymmenennen purkamisen jälkeen että bensaletku alkoi vuotamaan bensaa jota se ei aiemmin ollut tehnyt. Eikös tuo pitäisi olla alipaineella? No, aiemmin se ei tuota tehnyt kaasarin irrotuksen yhteydessä. Joten, ehdotuksia mistä moinen voisi johtua ja mitä koittaa seuraavaksi :roll:
Uutta alipaine pumppua? Kaasari?
Cure
Liittynyt:
23.4.2018 19:32
Re: Gilera runner hyytyy

ViestiKirjoittanut Cure » 9.5.2021 18:03

Kävin taas purkamassa ja kasaamassa, ja huomasin että skopa ei käynnisty, ja bensaletkussa oleva ilmakupla ei liiku kun koitan startata . Viittaa bensapumppuun kyllä vahvasti. Vai voiko olla jotain muuta syytä miksi bensa ei liiku letkussa startatessa?
Tulppa ei kostu koskaan myöskään.
Edit. Käynnisty kun tukki ilmanputsarin tuloreiän. Mitä helkuttia..
Mopo käy tyhjäkäyntiä mutta ilmakuplat pysyy..
Pieni lenkki ja toimii ainakin nyt pari minsaa, mutta koska vika ei mihinkään mene niin jotain pitäisi keksiä korjaukseksi..

Varaosat kaikkiin mopoihin Mopo Sportista