Yamaha Wr 125 moottoriongelma

EsaPulliainen
Liittynyt:
10.7.2017 18:29
Yamaha Wr 125 moottoriongelma

ViestiKirjoittanut EsaPulliainen » 13.4.2019 20:58

Joo tosiaan wärrä oli koneremontoitavana ammattilaisella, vaihdettiin mäntä ja kytkinlevyt ja venttiilit säädettiin. Kun sain sen niin pyörä pelasi moitteettomasti ja lähinkin sisäänajamaan konetta ja en ajanut kuin max.85kmh noh sitten ku olin ajanut noin 60-70km sisään niin testasin ajaa vähän kovempaa ja kun mittarissa joku 96kmh niin pyörä rupes hyytymään siis ihan kunnolla (kaasu melkein pohjassa). Sammutin pyörän normaalisti ja sit ihmettelin ett mistäs äskönen johtui, pyörä lähti hyvin käyntiin eikä pitänyt mitään sivuääntä joten luulin että tais olla vaan liian iso vaihde nii ei jaksanu mennä. Jatkoin ajamista normisti mutta en kuitenkaan ajanut kovasti taas se max. 80kmh ja ei mitään ongelmaa ja myös liikennevaloista kokeilin kiihdyttää kunnolla nii ei mitää ihan normaali.
Muutaman kerran on hyytyny ku oon yrittäny ajaa kovempaa ja hyytyminen loppu siihen kun päästin kaasusta ja vaihdoin pienemmälle vaihteelle. Sitten aloin kuuntelemaan konetta kun alkoi hyytymään ja sieltähän kuului vähän outoa ääntä ja sitten se kilahti eli veti takarenkaan lukkoon ja tässä sitä nyt ollaan. 211km kerkesin ajaa konerempan jälkeen. Alhaisilla nopeuksilla ei MITÄÄN ongelmaa ollut mutta sitten kun esim. 95kmh vauhdeista alko kiihdyttämään kunnolla niin alko hyytymään.

Oon kokeillut startata pyörää ja kyll kone pyörii mutt ei lähe käyntiin.
Nesteitä on ollut aina tarpeeksi koneessa joten siitä ei ainakaan johdu
Ollaan viemässä alkuviikosta takasin korjaamolle

Mikähän on vikana?
piyusmagh
Liittynyt:
3.7.2023 19:27
Re: Yamaha Wr 125 moottoriongelma

ViestiKirjoittanut piyusmagh » 3.7.2023 21:27

Ensimmäinen viesti täällä, joten en ole varma, onko tämä oikea paikka kysyä, mutta ajattelin, että monet ihmiset saattavat tietää, mitä täällä tapahtuu.

Joten sain wr 125r:n ja se toimi hyvin muutaman viikon, 20k/km ajettu ennen kuin ostin sen ja moottori kävi ja käynnistyi täydellisesti ilman sytytyskatkoja tai mitään. Toisena yönä risteilin maksimikaasulla ja moottori pysähtyi. Se ei jumittunut tai mikään vain lakkasi ampumasta. Ei syty takaisin, mutta kääntyy.

Siinä on hyvä kipinä, koska ostin uuden tulpan, kaikki sulakkeet kunnossa, akku hyvä, pakokaasu haisee bensalle ja bensapumppu käy.

Se työntää ilmaa ulos kuin mestari, kun käännän sen ympäri ja se kääntyy hienosti.

Joten koska siinä on puristus (ei mitattu), kipinä ja kaasu, en voi selvittää, mikä siinä on vialla.

Siitä ei myöskään kuulu mitään outoa ääntä, kun käännän sen ympäri.

Mitään ideoita?
10.0.0.0.1 192.168.1.254
imrankatela
Liittynyt:
15.7.2023 16:22
Re: Yamaha Wr 125 moottoriongelma

ViestiKirjoittanut imrankatela » 15.7.2023 16:24

Ajattelin myös sitä, mutta se tosiasia, että se yhtäkkiä poistui, on syy, miksi en odottanut sen olevan sitä. Mutta katsotaan saanko mittalaitteen käsiini.