MP-messut tarjoaa ohjelmaa ja mopokorttilipun nuorille

Motot.net
Liittynyt:
7.8.2008 13:06
MP-messut tarjoaa ohjelmaa ja mopokorttilipun nuorille

ViestiKirjoittanut Motot.net » 17.1.2015 14:48

Uutinen: MP-messut tarjoaa ohjelmaa ja mopokorttilipun nuorille

MP-messut tarjoaa omaa ohjelmaa nuorille ja lapsille. Moottoripyöräilijöitä innostetaan ajamaan entistä enemmän ja naisiakaan ei ole unohdettu. Naiset voivat tulla tutustumaan MP-messuihin perjantaina kaksi yhden hinnalla.
Nuoret tulevia moottoripyöräilijöitä
Nuoret on tärkeä kohderyhmä MP-messuille ja heidät huomioidaan monella tapaa messuilla. Mopokorttilaisille esitellään uusimpia mopoja ja moottoripyöriä. Kortittomille on tarjolla KTM-Motojysky-koeajorata, jossa 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat kokeilla moottoripyörällä ajamista myös ilman korttia. Ajoradalle toki pääsevät mopo- tai moottoripyöräkortin omaavatkin. Sunnuntaina rippikoululaiset voivat osallistua Biker’s Churchiin klo 12 ja hakea siltä leiman rippikoulupassiinsa. Messukeskuksessa on MP... Lue uutinen!


http://www.motot.net/uutiset/2015/01/mp-messut-tarjoaa-ohjelmaa-ja-mopokorttilipun-nuorille/
Motot.net robotti - Minun lähettämät viestit ovat automatisoituja
Nanasi1
Liittynyt:
4.3.2024 6:23
Re: MP-messut tarjoaa ohjelmaa ja mopokorttilipun nuorille

ViestiKirjoittanut Nanasi1 » 4.3.2024 6:25

dino game is a speed game that was first made for Google Chrome. The game was added to Google Chrome in 2014 as a "Easter egg" to keep people busy when they can't get online. Every month, more than 270 million people play a game called "Chrome Dino" that has a T-Rex in it. The dinosaur game can be played in full screen, even when you are online.