NIKON SKOBAT /// THE END, s.7!!!

Niko P.
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
27.7.2016 15:00
Re: CPI kesäkuosiin! ///KUIDUTTELUSUUNNITELMIA, s.3!!!///

ViestiKirjoittanut Niko P. » 3.12.2017 17:46

Hyvää iltaa kaikki kanssaihmiset ja muut maan päällä hörhöilevät.
Synttärit oli ja meni, mutta eilen illalla ehdin silti tallissakin majailla.

Kuva
"bling bling"

Eli tuon puhallinkopan "suojaritilän" leikkasin irti ja omaan silmään vähän näyttävämpi ilman verkkoa. Mielessä kävi vielä ostaa tuohon krominen tuuletin tuon valkoisen tilalle. :lol:
Muttamutta, uusi idea pälkähti päähän, skobaa kun tuossa eräs ilta pesin. Takakatteiden kiinnikkeistä osa on rikki, ja takavalo ei pysy paikallaan vaan valuu katteiden sisään. Lisäksi tankinkorkin kohdalla katteiden välissä sentin rako. Eli suunnitelmana kuiduttaa takakatteet yhtenäiseksi ja maalata ne kokonaan uudella värillä.

Kuva

Siinä vähän suttuinen kuva nykykunnosta, yhtenäinen kuituperä voisi olla se kaivattu väripilkku tässä skobassa. Kuituperän lisäksi myös muita pikkuosia maalaisin samalla värillä, eli väriehdotuksia tulemaan! Underin jätän mustaksi joka siten sointuu hyvin yhteen mustan etukatteen kanssa. 8)
Mutta tällaista viikonloppuna tapahtunut, kuituperän teko alkaa ensiviikonloppuna, jahka pääsen isäni tallille sitä tekemään. Lasikuitumattoa löytyy jo tallilta, mutta maalit ja hartsit ostan alkavalla viikolla.
Nyt kommenttia kehiin, väriehdotuksia tulemaan, yleistä höpinää ja kokemuksia kuituperästä ja kuiduttelusta tulemaan! :D
Niko P.
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
27.7.2016 15:00
Re: CPI kesäkuosiin! ///2000 lukijan spesiaali, s.3!!!///

ViestiKirjoittanut Niko P. » 6.12.2017 14:09

Hyvää päivää kaikille tasapuolisesti sekä jokaiselle erikseen!
Pakkaset jatkaa kiristymistään ja pikkuhijaa alkaa tarve olla tehokkaammalle tallilämmittimelle, sillä skobaa purkaessa jälleen osiin, avain jäätyi bensatankin korkin lukkopesään kiinni :lol:
KIITOKSET KAIKILLE YLI 2000 LUKIJALLE! Uskomaton piikki katselukerroissa tullut viimeisimpien viikkojen aikana, josta kiitos kuuluu teille lukijoille.
Muttamutta, spesiaalia pukkaa ja melko spesiaalina tämä tuli itsellenikin. Isäntä oli nimittäin järjestänyt candy-sinistä ruiskumaalia sekä hartsit kuituperän tekoon, joten viikonloppuna tapahtuu! :D
Kuituperän muotoilua en ole kauheana vielä tänne motottiin teille lukijoille avannut, mutta tällainen on suunnitelma:

Kuva

Ideana siis kuiduttaa takakatteet sekä takavilkut yhteen perän vahvuuden lisäämiseksi. Kuvasta poiketen takaritsa ei ole jäämässä paikalleen ja kuvan perässä ei ole takavalo paikallaan. Takavalon umpio kuidutetaan perään kiinteäksi, sillä takavalon kiinnikkeet ovat murtuneet rikki eikä se muutoin pysy paikallaan.
Lisäksi underi oli tullut paikkakunnalle jakelukeskukseen, eli viimeistään viikonloppuna pääsen sitä mallaamaan paikalleen. Takavalon punaisen kuvun tummennan smoke-tyyliin tummemmaksi, jotta se sointuu paremmin mustan underin jatkeeksi. Lisäksi maalaan myös muita pikkuosia ympäri mopoa samalla sinisellä, ettei kuituperä jäisi ainoaksi väripilkuksi skobassa.

Kuva

Näihin tunteisiin ja tunnelmiin, kommentoikaa hyvät lukijat, sana on vapaa! Oma mielipiteesi, kommentti, tsemppi, risut/ruusut, kaikenlainen vastaus on tervetullutta.
- Niko -
Niko P.
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
27.7.2016 15:00
Re: CPI kesäkuosiin! ///Kuituperä ja pari muuta skobaa, s.3!

ViestiKirjoittanut Niko P. » 11.12.2017 10:27

Huomenta jälleen kaikille lukijoille!
Viikonloppu tuli ja viikonloppu meni, suurimmilta osin tallissa majaillen, sillä lauantaina ja sunnuntaina yhteensä n. 26 tuntia. :lol:
Mutta itse asiaan. Kuituperän sain pohjamaaleja myöten valmiiksi, etukatteiden alaosiin sitä ei tosin riittänyt tarpeeksi.

Kuva
Kuva
Kuva

Perä tosiaan jäykistyi huomattavasti entisestä joka suuntaan, eikä se vääntyile helposti kiinni kuidutettujen vilkkujen vuoksi. Kuituperän teon aloitin teippaamalla pakkausteipillä takakatteet ulkopuolelta yhteen sekä tukemalla niitä reunoista rautalangalla. Revin sopivan mittaiset palat karkeammasta lasikuitumatosta ja kuidutin perän yhteen ensin nurjalta puolelta. Lasikuidun kuvettua kivikovaksi käännin perän oikeinpäin, ja täytin kaikki saumat ja takaritsan reiät pakkelilla, ja hionnan jälkeen päälle vielä pala hienompaa ja ohuempaa lasikuitumattoa. Vilkun kuvut "liimasin" hartsilla omille paikoilleen, pakkeloin niiden saumat umpeen ja päälle hienompaa lasikuitumattoa. Sitten perän kovettumisen jälkeen huolellinen hionta 240 ja lopuksi 400 karkeudella, kateruuvien ja tankinkorkin reiät ja pohjamaalit pintaan. Omaan silmään paljon näyttävämpi, mitä irralliset takakatteet. Suosittelen eikä kuidutus edes tee isoa lovea lompakkoon. :D

Kuituperän lisäksi oli hommaa riitti kahdesta muustakin skootterista. Ensimmäisenä vuorossa oli ex Benelli, josta pikkubroidilla oli jäänyt kaasukahva jumiin. Ensimmäisenä kahvarunko auki, mutta siellä oli kaikki kunnossa, ja seuraavaksi tarkistin kaasuttimen, jossa sama tilanne. Jäljelle siis jäi vaijereiden haaroittaja etukatteen alta, eli eikun purkamaan. Vaijerijakajan sisältä vika löytyi samantien, vaijereiden jakoblokki oli murtunut ja jumittanut kaikki vaijerit. Nooh, eikun 70cc CPI:n alkuperäisestä kaasuvaijerista uusi blokki rikkinäisen tilalle, kaikki läjään ja kaasukahva pelittää entiseen malliin.

Kuva

Toinen operaatio oli, sekin pikkuveljen skootteriin, talvirenkaiden vaihto. Aluksi autotallin nurkista skoban nastarenkaat vanteille ja seuraavaksi renkaiden vaihto. Seuraavaksi skootterin ulkoinen ehostus, eli kaikki katteet paikalleen ja rikkinäiset kursittiin rautalangalla kasaan. Myöhemmin talven aikana korjaan nekin lasikuidulla, mutta rautalanka riittää tähän hätään. Sitten kilpi paikalleen ja koeajot 8)

Kuva

Muttamutta, monenlaista projektin tynkää tullut tehtyä viikonlopun aikana, isä lupasi että joku ilta maalaa tallillaan kuituperän ja etukatteet loppuun, jotta pääsen niitä mallaamaan paikalleen.
Nyt kommenttia kehiin ettei ihan yksinpuheluksi mene, ja kiitokset lukijoille viikonloppuna rikki menneestä 2500 lukijakerrasta!
- Niko -
Hoxhox!!! Jälleen myynnissä paljon skootterin osia joita lisäilen toriin myyntiin, tässä jo yksi ilmoitus. Kuljetus onnistuu Oulun alueella ja posti kuskaa ympäri Suomen. Eli luuri korvaan ja soita jos jotain osaa tarvitset! https://www.tori.fi/vi/42671769.htm
Niko P.
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
27.7.2016 15:00
Re: CPI kesäkuosiin! ///Suunnitelmat puhtaaksi!///

ViestiKirjoittanut Niko P. » 20.12.2017 10:58

Huomenta kaikille!
Pahoitteluni pahasti viivästyneestä päivitystahdista, johtuen erinäisistä takaiskuista. "Selityksiä selityksiä" Viimeviikolla talliin sisään astellessani kaikki hehkut paloivat katosta, ja kotikunnallani tallilla maalaushommat eivät olleet alkanut kuten oli suunniteltu. Edellä mainittua sinistä sävyä ei ollut tarpeeksi katteiden maalaamiseen, ja toinen vaihtoehto punaoranssi, näytti purkissa turhan paksulta. :lol:

Kuva
Kuva

Maalivalikoimaa on kuitenkin runsaasti ja viimeistään sekoittamalla saadaan mieleinen sävy katteisiin. Punaoranssin maaliin sekoitettiin loraus tinneriä, ja lopputulosta pääsen ihmettelemään viikonloppuna.
Mutta takaiskuista huolimatta edellisen päivityksen jälkeen on tullut silti tehtyä paljon sitä sun tätä, työssäoppiminen on ohi, ja joululoma alkoi toissaeilen maanantaina. Budjettia on kasvatettu tyhjentämällä tallin osavarastoja runsaasti, mutta vielä on osista kiinnostuneille jotain jäljelläkin.
Itse skootteria olen käyttänyt tallissa käynnissä ja pientä testilenkkiä heittänyt, ja hyvinhän se toimii! Underin askartelin hollille odottamaan kuituperää, ja perän linjat näyttävät tältä. 8)

Kuva

Ja nyt lopulliset suunnitelmat skootterille ovat:
Keeway Martix koko katesarja LÖYTYY
Crossitanko ja adapteri LÖYTYY
Rokkivehkeet LÖYTYY
Krominen tehari LÖYTYY
Underi LÖYTYY
Kuituperä LÖYTYY
Katteiden maalaus LÖYTYY
Peili LÖYTYY
Sigma VAIHEESSA

Lisäksi sain toisen tallipaikan kivenheiton päästä omalta talliltani isompia remontteja varten, joten ainakaan tilanpuutetta nykyisille ja tuleville projekteille ei ole. :D
Viikonloppuna luvassa pikkubroidin skootterin katteiden korjaus lasikuidulla, moottorikelkkailua ja kuituperän sekä etukatteiden maalaus.
Muttamutta, väriehdotuksia kaivataan edelleen katteisiin, eli viimeistään juuri nyt, kommentoi, jaa oma mielipiteesi, risut, ruusut, kysymykset, kaikki käy!
KIITOS JÄLLEEN LUKIJOILLE, YLI 2900 LUKIJAA PLAKKARISSA! Koitetaan viikonloppuun mennessä saada 3000 rikki, sitten speciaalia taas luvassa!
- Stay tuned! -
Viimeksi muokannut Niko P. päivämäärä 27.12.2017 0:45, muokattu yhteensä 1 kerran
Niko P.
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
27.7.2016 15:00
Re: CPI kesäkuosiin! ///"Name that!" s.3!///

ViestiKirjoittanut Niko P. » 27.12.2017 0:40

Hyvää iltaa jälleen arvon lukijat. Joulu tuli ja joulu meni, kinkut on mahassa ja kelkkaretkikin ehdittiin ajella.
Muttamutta, pukinkontistahan löytyi alakauttainen tankopeili, ja joulunpyhinä tuli kuituperä ja etukatteetkin maalattua loppuun, eli projekti edennyt ison harppauksen eteenpäin. 8)

Kuva
Kuva

Takalampun kuvun lakkasin samalla uudelleen jotta kiiltää uutuuttaan perän ja underin tyyliin.

Kuva
Kuva

Eli siinä huonossa valossa otettuja kuvia, uusia napsin valopäivänaikaan lähiaikoina. Omaan silmään hyvännäköinen ja sekoitin siniseen hieman vihreätä ja hopeaa metallihilemaalia jotta saadaan oikea sävy, joita tosin kuvat vääristävät. Toisen etkukatteen lakkapinta kusi itsensä pilalle mutta löysipähän autoviihteen tarra itselleen oivan paikan samalla... :lol:
Tässäpä tämäniltainen päivitys, todennäköisesti huomenna selontekoa vielä näihin höpinöihin joita puoliunessa teille tänne kirjoitan, uusien kuvien kera luonnollisesti!
Siihen asti, stay tuned! Ja kysyä saa ja kommentoikaa, miltä näyttää, lopullinen ulkoasu tälle kesälelulle on tämä. Nimi myös koko keksinnölle on vielä auki, Keltuaisesta tämä ei enää taida mennä, eli jos ei muuta niin edes NAME THAT!
- Niko -
n3d
Pyörä:
Kymco
Liittynyt:
30.5.2010 12:22
Re: CPI kesäkuosiin! ///"NAME THAT!", s.3!///

ViestiKirjoittanut n3d » 27.12.2017 10:34

Väri on hyvä, voipi olla vielä hienompi auringonvalossa, jos sellasta valoilmiötä täällä suomessa nähdään joskus. 8o
Niko P.
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
27.7.2016 15:00
Re: CPI kesäkuosiin! ///UUSIA KUVIA, s.3!!!///

ViestiKirjoittanut Niko P. » 27.12.2017 12:05

Kiitos kommentistasi n3d, väri olisi tosiaan omimmillaan auringonpaisteessa, mutta kyseistä valoilmiötä ei täälläpäin ole luvassa ainakaan seuraavaan 3 päivään. :itku:
Huomenta kaikki moottoripäät, bensalenkkarit sun muut kanssaihmiset!
Oulussa rapsakat -20 astetta pakkasta ja jäätävää lumisadetta luvassa iltapäivästä, joten eikun heti aamusta ensimmäisenä talliin, romut pihalle ja kuvia räpsimään.

Kuva
Kuva
Kuva

Päivänvalossa paremman näköinen, mitä eilenillalla katoksessa otetut kuvat, viimeinen tämän aamun kuva heilahti mutta koitin sitä huonolla menestyksellä tarkentaa. :lol:
Tankinkorkille täytyy jotain keksiä, perästä tuli nimittäin senverran korkea, ettei tankinkorkki painu tarpeeksi syvälle ja lukkiudu. Vaihtoehtoina joko suurentaa tankinkorkin reikää, jolloin se uppoaa syvemmälle, ja jää samalle tasolle katteen kanssa, tai lainata pikkubroidin skobasta korkeamman mallinen tankinkorkki.
Tällainen aamupostaus tällepäivää, nyt taas lukijat, kommentoikaa, rokkivehkeistä laitan tarkemmin kuvaa/videota lähitulevaisuudessa, jahka saan hankittua uuden akun koko keksintöön.
Nyt tallintyhjennyksen mukana lähtisi myös kasapäin Skyteam 150cc -moottorin osia, mm. starttimoottori, sähköosia yms yms. https://www.tori.fi/pohjois-pohjanmaa/S ... 4.htm?ma=1
Korjausintoiselle voin myös myydä koko loppukoneen, eli soittaja on voittaja!
- Niko -
Niko P.
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
27.7.2016 15:00
Re: CPI kesäkuosiin! ///Lisähappea, s.3!///

ViestiKirjoittanut Niko P. » 7.1.2018 2:14

Hellurei ja hellät tunteet!
Lomat alkaa olla lusittu ja koulunpenkki kutsuu jälleen.
Skobaan on viimepäivityksen jälkeen tehty yhtä jos toista, joten ajattelin tiivistää kaiken tähän päivitykseen.

Kuva
Kuva

Eli eli, uusi tankinkorkki ja scooppi puhallinkopan kylkeen. "Snorkkeliin" käytin alkuperäistä tuulettimen suojalippaa, sekä 4" viemäriputkea. Koko hoidon maalasin kuumakestomustalla.
Rokkivehkeistä sain jotain ääntä pihalle, mutta sekin tyssäsi matalan akun varauksen kuluttua kokonaan loppuun.. :lol:
Scoopista tulee parempia kuvia kunhan askartelen sen paikalleen, toivottavasti päivänvalon aikaankin. 8)

Tällanen pikkupäivitys, suurimmat hommat skobaan on jo tehty eikä paljoa tekemistä enää oikein ole.
Muttamutta, näihin kuviin ja tunnelmiin, kommentoikaa, vielä on Skyteamin ja Keewayn osia jäljellä, eli jos jotain tarviit, niin eikun viestiä tulemaan!
- Niko -
Niko P.
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
27.7.2016 15:00
Re: CPI kesäkuosiin! ///UUSIA KUVIA, s.3!!!///

ViestiKirjoittanut Niko P. » 10.1.2018 2:29

Tervehdys jälleen kaikille mototin lukijoille!
Paluu kouluarkeen alkoi maanantaina, yli kuukauden tauon jälkeen, kevättä kohti sitä ollaan matkalla.
Eilen sain räpsittyä kelvollisella ulkoiluilmalla muutaman uuden kuvan skootterista puhaltimen "rööri" ja uusi tankinkorkki paikallaan.

Kuva
Kuva

Omaan silmään kivasti vilkuttaa tuo ilmanotto tuolta katteen takaa, tarkkasilmäiset huomaa 8)

Kuva
Kuva

Poppikoneeseen hain loput nappulat sp-elektroniikalta, akunkengät vahvistimen virtajohdoille, isommalle kaiuttimelle suojaverkon sekä on/off-kytkimen virtanappulaksi, joka sekin kuvasta poiketen on paikallaan.
Diskantin suojaverkko uupuu vielä, mutta pikkuveljen tietokoneen tuulettimen suojaverkko tulossa, jonka taivuttelen sitten sopimaan paikalleen. :lol:

Kuva

Elieli, näihin tuoksuihin ja tunnelmiin, tällähetkellä koekäytön esteenä on katkennut virta-avain. Loppuviikko meneekin oikeaa suutaria etsiessä, sillä lähimmällä suutarilla ei ollut valmista aihiota mopon avaimen korjaamiseen.
Uskomattomat 3800 lukijaa tällä topicilla, keep it up, tätä menoa saadaan 4000, tai jopa 5000 lukijan raja rikki!
Nyt on taas teidän vuoro, arvoisat lukijat, kommentoikaa, uusia ehdotuksia saa aina ehdottaa!
- Niko -
n3d
Pyörä:
Kymco
Liittynyt:
30.5.2010 12:22
Re: CPI kesäkuosiin! ///UUSIA KUVIA s.3!///

ViestiKirjoittanut n3d » 10.1.2018 11:47

Hyvä on tuo skooppi.
Niko P.
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
27.7.2016 15:00
Re: CPI kesäkuosiin! ///Uusi akku, s.3!///

ViestiKirjoittanut Niko P. » 16.1.2018 12:45

Huomentapäivää kaikki motottilaiset!
Viimeviikonloppuna hankin uuden akun poppivehkeille Motonetistä, Euroglobe -merkkinen. Sama itsehapotettava akku kesti 70cc Sepossa 4 kesää, joten merkkiuskollisena hankin uuden samallaisen.
Ääntä kaiuttimista lähti enemmän kuin tarpeeksi, skoba keräsi kyllä kaikki rivitalonaapureitten häiriintyneet katseet lauantaiaamuna, kun sillä pihalla musiikkia soittelin. Sitten pakollinen ulkoilutuskuva.. :lol:

Kuva

Tälläviikolla viimeistelen vielä etuvalojen sähköt, sillä CPI:n sähköissä on vain yksi liitin etuvalolle, ja Matrixissa 2 liitintä kehdelle etuvalolle. Lisäksi liittimet ovat erilaisia ja pitkiltä valoilta puuttuu kokonaan toinen polttimo, jonka toivon mukaan saan tänään haettua Sparewheelistä.

Uskomattomat 4000 lukukertaa takana, kiitokset kaikille ahkerille tätä topiccia lukeneille sekä kommentoineille!
Spesiaalihetket on nyt hieman jäänyt taka-alalle, sillä yksinkertaisesti mitään kovin "spesiaalia" ei ole tapahtunut. :roll:
Mutta tälläkertaa pieni soundcheck-video poppivehkeistä. Lyhyt ja penkki irrallaan makkarin lattialla kuvattu pätkä.



Mutta näissä merkeissä palaillaan loppuviikosta, uuden ja paremman videon koitan saada aikaiseksi siihen mennessä.
- Stay tuned!
Niko P.
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
27.7.2016 15:00
Re: 70cc CPI kesäkuosiin vol.2! ///Uusi alku, s3!!!///

ViestiKirjoittanut Niko P. » 21.1.2018 18:19

Hyvää iltaa jälleen arvon motottilaiset!
Kännykkä on reistaillut koko viikon, joten kunnollista soundcheck -videota en ole saanut kuvattua, pahoittelut siitä.
Uusi alku ja uudet kujeet. CPI Matrixin katteilla on nyt valmis, mutta nälkä kasvoi syödessä ja on aika aloittaa toinen CPI -projekti. Suunnitelmana on laittaa 70cc CPI kelvolliseen kuntoon ensikesäksi. Oliverista tarkoitus tehdä matala, sprinter-tyylinen kylärassi, joka pieksee viivoilla mennen tullen muut vauhtihirmut.
Eli to do-listaa:
Kone käyntikuntoon
Moottorinkiinnikkeiden jatkot
Keulan madallus
Rungon takapään muokkaus
Kuituperä
Katteiden maalaus
Next-r muokkaus

Runkoon tulevat muutokset koskevat lähinnä peräpäätä. Bensatankin takaa takavalon kiinnikkeet rälläköidään pois jotta runko saadaan samalle tasolle katteiden kanssa. Keskijousitukseen tulee lattaraudasta maltilliset 8-10cm jatkopalat ja taakse jää vakioiskari ilman koropalaa. Öljysäiliön kiinnikkeet lähtee, ja valmiiksi halkinaisen kypäräboksin leikkaan kokonaan auki jotta kaasaria on helppo säätää lennosta. Keulaa tarkoitus laskea ainakin sen 5cm, jotta saadaan samalle tasolle perän kanssa. Etuvalo joutaa menemään ja tilalle mustaa maskiverkkoa. Tangoksi jätän varmaan karsitun vakiotangon tai crossitanko. Takakatteet yhtenäiseksi lasikuidulla ja jokapuolelle musta mattapinta. Pikkuosat tehostevärillä. Hieman rottalook, mutta tulkoon, keveys ja teho etusijalla. Next-r tarkoitus muokata niin että paisarin jälkeen putki ja äänenvaimennin jatkuukin suoraan takayläviistoon, todennäköisesti hitsaan uuden "välipillin" siihen. 8)

Alla kuva toisen motottilaisen albumista, kuva vastaa jonkin verran omia suunnitelmia.
Kuva
Kuva

Siinä tuorein kuva, sekin viimekeväältä sillä ajot ajanpuutteen vuoksi 70ccllä jäi vähiin. Koneeseen on kaikki osat ja hilut tallella, pientä kutittelua vaatii käyntiin saantiin saamiseksi. :D
Mutta näihin mietteisiin, miltä lukijoista suunnitelmat kuulostaa, kommentoikaa.
Proju starttaa uusin kuvin ensiviikonloppuna, siihen mennessä kaikki aloitukseen vaadittava hankin ensiviikolla.
- stay tuned!
Niko P.
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
27.7.2016 15:00
Re: 70cc CPI kesäkuosiin! ///Etenee ja uusia kuvia, s.3!!!//

ViestiKirjoittanut Niko P. » 28.1.2018 17:04

Tervedys kaikki mototin lukijat!
Pikkuhiljaa alkaa viikonloppu olla takanapäin mutta 70cc proju pyörähti käyntiin. Paljoa en hoksannut kuvia eri vaiheista ottaa, pahoittelut siitä. Tosiaan purin skootterin osiin heti perjantai-iltana, ja lauantaina tuli pestyä kaikki kunnolla jotta on paljon mukavampi alkaa kasailemaan. Rungon takapään ja turhimmat kiinnikkeet siistin rälläkällä pois, ja kaasarin ehdin laittaa bensavatiin puhdistumaan kuramoskasta.

Kuva

Eli oikeastaan ainut kuva koko viikonlopulta :lol:
Mutta allaolevat keltaiset takakatteet korjaan ja kuidutan tähän yhtenäiseksi. Uudet ehjät sisäkatteet ruuvasin jo kiinni puhtaaseen runkoon ja rikkinäisen kypäräboxin sahasin kokonaan auki. Ensiviikonloppuna aikomus saada kone osiin ja tarkistaa kaikki väljykset yms, purkaa sähköstartti sekä paikantaa ilmeisesti variaattorista sammutettaessa kuuluva kilinä.

Kauan sitten pohdittiin auringonvalon vaikutusta poppiskootterin helmiäissiniseen metallihohtoväriin. Nooh, perjantaina tämä valoilmiö näyttäytyi pitkästä aikaa, joten eikun talli tyhjäksi ja järkkärin kanssa napsimaan kuvia. 8)

Kuva
Kuva

Omaan silmään sopivan neutraali sävy, ettei mattamustat sisäkatteet näyttäisi kovinkaan orvoilta.
Vai mitä mieltä lukijat ovat? Ilmeisen kliini ilman tarroja, mutta kauneus on katsojan silmässä eikö? :D
Viimeistään ensiviikonloppuna palaillaan asiaan todennäköisesti 70cc tekniikan raplauksen ja lasikuiduttelun merkeissä. Muistakaa kommentoida, jottei koko topicci vaivu ihan yksinpuhelun puolelle.
- Niko
n3d
Pyörä:
Kymco
Liittynyt:
30.5.2010 12:22
Re: 70cc CPI kesäkuosiin! ///Etenee ja uusia kuvia, s.3!!!//

ViestiKirjoittanut n3d » 28.1.2018 17:36

Joo kyllä tää sininen menee kliinin puolelle, ja täyttää tehtävänsä hyvin. Hyvä noin! Sprintteristä vaikuttais tulevan eri tyylisuuntaa, niin siihen sitten kunnon tarroitus ja muuta kokeellista taidetta. :D
Niko P.
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
27.7.2016 15:00
Re: 70cc CPI kesäkuosiin! ///Etenee ja uusia kuvia, s.3!!!//

ViestiKirjoittanut Niko P. » 28.1.2018 17:45

Hehe, hyvä kuulla että sininen toimii!
70ccn visiot vaihdelleet, eli mikään ei ole varmaa. Yksi vaihtoehto olisi maalata kaikki ulkokatteet mattamustiksi ja sabluunan avulla tehdä kuvioita kirkaslakalla. Toinen vaihtoehto käyttää kolmea väriä ja maalata ns. kilpatyyliset maalaukset, pohja yhdellä värillä, etu ja takakatteen alaosat toisella ja yläosat kolmannella. Eli väriehdotuksia saa kanssa ehdotella!
Kiitos kommentista n3d 8)

Varaosat kaikkiin mopoihin Mopo Sportista