Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Pyörä:
Supersport, Automaatti pappa ja Suzuki RM 125 -78
Liittynyt:
21.6.2008 19:41
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut Slerpa_ » 1.10.2013 19:14

Säännöt on sääntöjä ja jos niitä rikotaan niin onko säännöillä merkitystä?
Sääntöjä tulkitaan järjen kanssa, eikä täysin kirjaimellisesti. Olen samaa mieltä siitä asiasta Ghostly. K:n kanssa siinä suhteessa ettei noihin tartte puuttua jos ei sitä tapahdu haitaksi asti, tai joltain käyttäjältä jatkuvasti.


Silloin kaikki rikkeet on sallittuja tasapuolisesti, kuten spämmääminen ja muu mikä johtaa moderointiin.
Rikkeitä on monen asteisia...Toisista rangaistaan toisista ei.
Liittynyt:
8.8.2011 19:37
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut Murska » 1.10.2013 19:20

Siinä tapauksessa säännöt menettää merkityksensä ja kaikkia ei kohdella tasapuolisesti.

Käytännössä mua ei kiinnosta foorumilaisten vastaukset ja tulkinnat/käytännöt, enemminkin kiinnostaa ylläpidon linja sääntöjen noudattamiseen ja niiden puuttumiseen.
Moderaattori
Liittynyt:
5.2.2003 22:44
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut Vauhtiviivatarra » 1.10.2013 23:42

Luonnollisestikin tapauskohtaista. Oma tulkintani asiaan on että mikäli viestin ainoa tarkoitus on mainostaa omaa ilmoitustaan ja saada sille lisää katsojia, kyseinen viesti on turha nollapostaus. Jos taas keskusteluissa joku kysyy mistä voisi hankkia osan x ja siihen linkataan oma ilmoitus jossa palikka on myynnissä, ollaan jo enemmän asian äärellä. Mikäli samalla tuodaan esiin että uusia saa kaupasta a hintaan b mutta tästä lähtisi käytettynä edullisesti, ollaan jo informatiivisesti aivan toisella tasolla. Toisin sanoen, hyödyttääkö ilmoituksen linkittäminen vain ja ainoastaan itseä vai onko sillä jotain arvoa myös muille?
Murska Arska kirjoitti:Käytännössä mua ei kiinnosta foorumilaisten vastaukset ja tulkinnat/käytännöt, enemminkin kiinnostaa ylläpidon linja sääntöjen noudattamiseen ja niiden puuttumiseen.
Toisaalta tämän keskustelun ideana on kerätä palautetta ylläpidon toiminnasta. Ylläpidon toimintaa kehitetään käyttäjälähtösesti, ei yksistään moderaattorien ja Samin linjausten mukaan. Viime kädessä me olemme kuitenkin täällä käyttäjiä varten, eikä päinvastoin. Siksi myös käyttäjien mielipiteillä on painoarvoa asiaa pohdittaessa.
Keskustelufoorumin säännöt
Tue sivustoa ja liity VIP-jäseneksi
Liittynyt:
8.8.2011 19:37
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut Murska » 2.10.2013 5:56

Vauhtiviivatarra kirjoitti:Luonnollisestikin tapauskohtaista. Oma tulkintani asiaan on että mikäli viestin ainoa tarkoitus on mainostaa omaa ilmoitustaan ja saada sille lisää katsojia, kyseinen viesti on turha nollapostaus. Jos taas keskusteluissa joku kysyy mistä voisi hankkia osan x ja siihen linkataan oma ilmoitus jossa palikka on myynnissä, ollaan jo enemmän asian äärellä. Mikäli samalla tuodaan esiin että uusia saa kaupasta a hintaan b mutta tästä lähtisi käytettynä edullisesti, ollaan jo informatiivisesti aivan toisella tasolla. Toisin sanoen, hyödyttääkö ilmoituksen linkittäminen vain ja ainoastaan itseä vai onko sillä jotain arvoa myös muille?


Kiitokset asiallisesta vastauksesta, nyt ollaan asian ytimessä. Olen aivan samoilla linjoilla tämän kanssa ja kommenttini koskee juuri näitä "nettimoto ostakaa ostakaa" ilmoituksia. Jos asioilla on joku yhteys ilmoitusten kanssa niin asia on eri, mutta nämä pelkät oman myytävän tuotteen turhat mainostukset on viestiketjun turhaa täyttämistä, aivan kuten trollaaminen.

Sitä en lähtisi sanomaan että modet hoitaisi huonosti hommansa, tiedän itsekkin vastaavilla jakkaroilla olevana että joka paikassa ei pysty olemaan ;)
Pyörä:
Alfa Romeo
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
5.8.2010 22:41
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut Jupesetä » 15.3.2014 12:01

Nämä uudet modethan ruvennu duunii, 2 päivän aikana tullu ainaki 5 viestii että ilmoitus suljettu jostain ikivanhasta vinkatusta viestistä. Mutta kuka on päästänyt vanhoja ilmoituksia kertymään?
Moderaattori
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
9.9.2005 18:54
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut Shape » 15.3.2014 12:16

Ei voi syyttävällä sormella osoittaa ketään yksittäistä henkilöä. Joskus ilmoitukset voivat jäädä huomaamatta, jos ei moderaattori(t) hoksaa vilkaista välillä valvojan hallintapaneelia. Ilmoitukset vain näkyvät sen alueen moderaattoreilla, josta ilmoitus on tehty ja etenkin viime aikoina kemmupuolen modeilla on ollut muita kiireitä. Sen takia Sami otti vahvistusta tiimiimme.
Team JSR Facebookissa
Käytä Tietopankkia ja olet viisaampi || Tue sivuston toimintaa ja hanki VIP-oikeudet!
Liittynyt:
10.2.2010 10:25
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut -Jarkko- » 24.1.2017 13:49

Saisiko arkistoa tms tyhjättyä kun nettiä selatessa tulee vastaan vanhoja myynti-ilmoituksia vuosien takaa jotka kuitenkin on kuitattu myydyksi.
Eli jos esim googlen kuvahaulla haen vaikkapa tunturi tigerin pakoputkea, löytyy kuvia motot.net sivustolla vuonna 2013 myynnissä ollut mopo jonka tiedoissa myös kyseisen mopon osia ja mm pakoputkia.

Eli jos henkilö poistaa ilmoituksensa myydyksi niin miksi se jää tietokantaan eikä poistu pysyvästi vaikka sekin vaihtoehto on?
Pyörä:
Aprilia rx 50cc (ex), Aprilia sx 125cc (ex- lunariin), Husaberg TE 125 (ex)
Liittynyt:
24.4.2014 17:38
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut ma$$i » 30.3.2017 15:42

Ehkä väärä alue, mutta mototin kellot on jääny talviaikaan :D.
Saisko modet vaihdettua että postatut viestit näkyisi oikeassa ajassa?
Moderaattori
Paikkakunta:
Nurmijärvi
Liittynyt:
27.10.2012 11:43
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut jonicc » 31.3.2017 20:55

Omat asetukset -> asetukset -> kesäaika -> kyllä
Ja taas on kello oikeassa ajassa :lol:
Pyörä:
Aprilia rx 50cc (ex), Aprilia sx 125cc (ex- lunariin), Husaberg TE 125 (ex)
Liittynyt:
24.4.2014 17:38
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut ma$$i » 2.4.2017 20:49

Olipa helppo :lol: , kiitos!
Eipäs tullut tuollainen mieleenkään :roll: :D
RonaldCASHY
Who Else Wants to Learn About Canada Pharmacy?

ViestiKirjoittanut RonaldCASHY » 9.8.2019 16:06

<a href=https://www.newcanadapharmacy.com>Canada Pharmacy</a> provides you the information on diseases like <a href=https://www.newcanadapharmacy.com/product-category/blood-disorders>Blood Disorders</a>

<a href=https://www.newcanadapharmacy.com>New Canada Pharmacy</a> also gives you information regarding the few popular medicines as <a href=https://www.newcanadapharmacy.com/product/propecia-finasteride-5-mg>Propecia Finasteride 5 mg</a>

Today there are lots of stop smoking' treatments available to assist you stop, said Dr Kershaw-Yates. Speak to your physician or pharmacist, see the NHS Smokefree website or call the Helpline to obtain what's going to do the job for you. Eating Delicious Heart-Friendly Food Dieting is possibly the very first thing that springs to mind to be able to lower weight.
It is the number one cause of preventable death in the United States, Medina says. It causes type 2 diabetes. It is a significant factor for vascular dementia.
If you've finally gotten to a point in your life where you are prepared to prevent smoking, well done for making that choice! When someone you love is attempting to stop smoking, tread carefully. There's no simple way to stop smoking, but it doesn't mean that you should drop hope.
Getting familiarized with stop smoking aids can enable you to be more prepared for quitting completely at some point later on. Going through the procedure of temporarily quitting and receiving familiarized with stop smoking aids will probably make you more prepared for quitting permanently at some point later on. For more details, take a look at the Quitline tools to help you stop smoking.
One of the greatest approaches to take care of nicotine withdrawal is to try out nicotine replacement therapy (NRT). Studies have discovered that e-cigarettes are less addictive than cigarettes, that the increase in e-cigarette use has been connected with an important increase in smoking cessation, and that established smokers using e-cigarettes daily are more inclined to stop smoking than people not having tried e-cigarettes. Explore Your Quit Smoking Options It is challenging to stop smoking all on your own, but quitting cold turkey isn't your only selection.
You're more than two times as likely to stop smoking if you use prescription medication and expert support than should you attempt to quit all on your own. Chronic myelogenous leukemia is an uncommon kind of leukemia. To further boost the possibility of quitting successfully, patients can use a mix of NRT products.
Meganspace
Binomo [Web] & [Mobile web]

ViestiKirjoittanut Meganspace » 11.8.2019 6:44

[b] tärkeintä, yhtiö [/b] on innovatiivinen kaupankäyntijärjestelmä, joka mahdollistaa sen asiakkaat voivat sijoittaa arvopapereihin, valuuttoihin, hyödykkeisiin ja kryptovaluutta indeksit.

[img]https://pro-opcioni.ru/wp-content/uploads/2019/06/binomo-img-750x375.jpg[/img]

Asiakkaat [b] tärkeintä, yhtiö [/b] ansaita sekä kasvua, ja kuuluvien omaisuuserien ilman fyysisesti omistaa ne.

[B] Invistitsii, mikä tärkeintä, yritys on: [/b]

[b] nopeus: [/b] 30 sekuntia.
[b] käytettävyys: [/b] 10$ min talletus ja 1$ Min liiketoimi

[B] kannattavuus: enintään 95 prosenttia investointien määrästä. [/b]

[b] Platforma, mikä tärkeintä, yritys: [/b]

Tämä on korkeatasoinen optiokauppa, jossa on valtava valikoima työvälineitä ansaitsemiseen, suotuisat kaupankäyntiolot ja Koulutusosasto.

[b] Kun kaikki asiakkaat on rekisteröity laiturilla, ne saavat poikkeuksetta: [/b]

[B] ilmainen demotili [/b] jossa asiakkaat voivat hioa kaupankäyntitaitojaan ennen todellista tiliä.

Yksityiskohtainen osa kaupankäynnin perusopetuksesta.

[b] intuitiivinen Liitäntä [/b]

b) 24/7-Kataja 15 kielellä. [/b]

Tilien täydentämisen yksinkertaisuus, helppous ja varmuus.

B) talletusbonukset, turnaukset, ylennykset ja muut. [/b]

Lue lisää [url=http://c.cpl7.ru/vag6][b]täällä[/b][/url]
profilmRip
Profilm.cc: новые фильмы и сериалы

ViestiKirjoittanut profilmRip » 12.8.2019 21:47

Сайт https://profilm.cc/ предлагает вам скачать или просматривать фильмы в режиме онлайн. Здесь есть киноленты любых жанров, а также сериалы, которые точно никого не оставят равнодушным, включая <a href=https://profilm.cc/index.php?newsid=14799>Мост 2</a> Смотреть фильмы в отличном качестве вы можете на этом ресурсе, на котором находится огромный выбор картин на любой, даже самый взыскательный вкус. Так вы получаете возможность полноценно расслабиться, а также забыть о посторонних делах.

Здесь собраны самые актуальные новинки, а также полюбившиеся картины, которые будут интересны многим. Так не нужно будет больше гадать, чем заняться в выходные, ведь именно здесь находятся фильмы с интересным и закрученным сюжетом. Просматривать их можно на любом устройстве и в любое время, вне зависимости от места пребывания. На сайте есть и такие фильмы, которые вы очень давно хотели просмотреть, но они были представлены в неудовлетворительном качестве. Теперь такая возможность представилась и вам. Наслаждайтесь каждый мгновением, проведенным на сайте.
Davidgex
him- self up Iodig

ViestiKirjoittanut Davidgex » 13.8.2019 14:01

add autoplay to youtube video embed not working https://i6.datacion.xyz/map.php bebe rescatado de tuberia en china video [url=https://ask.datacion.pw/map.php]that night, nor [/url] black keys laser tag video at magic mountain
profilmRip
Profilm.cc: новые фильмы и сериалы

ViestiKirjoittanut profilmRip » 16.8.2019 20:46

Сайт https://profilm.cc/ предлагает вам скачать или просматривать фильмы в режиме онлайн. Здесь есть киноленты любых жанров, а также сериалы, которые точно никого не оставят равнодушным, включая <a href=https://profilm.cc/index.php?newsid=7542>Черная комедия смотреть онлайн 5 сезон 14 серия на русском языке</a> Смотреть фильмы в отличном качестве вы можете на этом ресурсе, на котором находится огромный выбор картин на любой, даже самый взыскательный вкус. Так вы получаете возможность полноценно расслабиться, а также забыть о посторонних делах.

Здесь собраны самые актуальные новинки, а также полюбившиеся картины, которые будут интересны многим. Так не нужно будет больше гадать, чем заняться в выходные, ведь именно здесь находятся фильмы с интересным и закрученным сюжетом. Просматривать их можно на любом устройстве и в любое время, вне зависимости от места пребывания. На сайте есть и такие фильмы, которые вы очень давно хотели просмотреть, но они были представлены в неудовлетворительном качестве. Теперь такая возможность представилась и вам. Наслаждайтесь каждый мгновением, проведенным на сайте.