Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Pyörä:
Alfa Romeo
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
5.8.2010 22:41
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut Jupesetä » 22.9.2012 15:38

Kevaripuoli kaipaa aktiivisempaa moderointia, se on päässyt vähän villiksi länneksi ja jos nyt oikein ymmärsin niin kevaripuolella ei ole omaa aktiivista modea?
Moderaattori
Pyörä:
Peugeot TKR LC 70cc HighEnd - with NOS, Husqvarna CR125
Paikkakunta:
Tampere
Liittynyt:
9.2.2008 19:02
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut jkoljo » 22.9.2012 18:07

On siellä aktiivista moderointia päivittäin (nykyään, vähän aikaa sitten ei ollut), ja käytännössä kaikki viestien ilmoitukset käsitellään joka päivä. Ongelmana on tällä hetkellä se, että sen käyttäjät eivät ole tottuneet aktiiviseen moderointiin ja sääntöjen noudattamisen valvomiseen, joten poikittaista sanaa löytyy tällä hetkellä enemmän kuin ennen. Kyllä se siitä, ongelma on tiedostettu.
Team JSR | High-End Peugeot | Viilattu | 20,85 hp dynossa | Got NOS? | NOS testailua osa 2
Pyörä:
Beta RR50 Motard Track -11
Paikkakunta:
Varkaus
Liittynyt:
22.8.2011 15:03
RE: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut Gogge » 22.9.2012 18:15

Itteäkin ottaa päähän sama asia. Oon pyrkinytkin ilmoittelemaan viesteistä sitä mukaa kun niitä löydän. Itestäkin tuntuu ettei tuolla oikeen homma pelaa. Moderointia kyllä tuntuu olevan, mutta miten tää silti on näin nihkeetä tuolla kevaripuolella?

Yksi uusi mode ei olisi pahitteeksi tuonne. Modeja on kyllä paljon, mutta ihan kaikki ei tunnu tätä moderointia enää harjoittavan niin hirveästi, tainnut osalla jäädä vähän taka-alalle. Ei sillä, ihmisillä on muutakin elämää, mutta uusi mode voisi olla paikoillaan kevaripuolelle?
"Most motorcycle problems are caused by the nut that connects the handlebars to the saddle."
Moderaattori
Pyörä:
Yamaha Yzf-R125 ´08
Paikkakunta:
Rovaniemi
Liittynyt:
12.8.2012 13:48
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut Ghostly.K » 23.9.2012 9:45

Itse olen tiedostanut -Ikävä kyllä- saman asian. Jos ei uutta modea, niin jollekin Mopomodelle, esim. Shapelle (Joka seurailee ja huomautteleekin välillä täällä piikkipuolella viesteistä) voisi antaa korotuksen piikkipuolelle myös.
Köyhiä eivät ole ne joilla on vähän, vaan ne jotka haluavat aina lisää.
Liittynyt:
18.3.2011 18:59
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut eQ123 » 2.10.2012 17:21

Mun mielestä taas kevaripuolella on ollut turhan aktiivista toi moderointi :lol: Ennen oli paljon rennompaa, eihän pienet ot ole haitaksi ja topicceja oli mukavampi lukea. Ennen riitti kun mode kävi vain sanomassa että pysytäänpäs aiheessa ja niin sitä sitten pysyttiin vähän aikaa :D Mutta, minähän en näistä asioista päätä...
http://www.motot.net/talli/osat/id69435/<- Suuttimia!!
Pyörä:
Beta RR50 Motard Track -11
Paikkakunta:
Varkaus
Liittynyt:
22.8.2011 15:03
RE: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut Gogge » 2.10.2012 17:46

Niin, ennen riitti. Ennen oli mielestäni myös enemmän aktiivisia modeja, nyt on vain pari, ja kun modetkin on ihmisiä, lähestulkoon, niin heilläkin olevinaan on jotain oman elämän kaltaista, joten mitään kovinkaan tarkkaa päivystystä tuskin tarviinnee odottaa modejen määrän ollessa nykyisellä tasolla. Kevari puolen taso on tippunut roimasti.. not good.
"Most motorcycle problems are caused by the nut that connects the handlebars to the saddle."
Pyörä:
Aina palasina..
Paikkakunta:
Porvoo
Liittynyt:
10.9.2011 17:07
Re: RE: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut Zoneri » 2.10.2012 18:59

Gogge kirjoitti:Kevari puolen taso on tippunut roimasti.. not good.


Muutenkin koko foorumin taso on romahtanut ihan suoli24:n tasolle. Moderaattorit antaa banaania ihan naurettavista asioista.

Esim tuo Sudeen projutopicci.
''Mistä sä revit rahat noihin autoihin Onhan noi muut exsiä ? mut hyvältä vaikuttaa tää ja autot ennen kaikkea ;D

# Tästä offtopicista varoitus. -jkoljo''
Mikä tuossa oli niin pahaa, että piti varoitus turkkasta??

Entäs tämä:
''Exiähän sudeella on nuo kaikki muut paitti volkkarin passatti ja tuo ooppeli, eikös näin ole?
BTW pidä ihan vitun kivaa hioskellessa noita katteita
Tästä kyllä tulee hieno vehje, innolla ootetaan mitä tuleman pitää

# Vaikeaa lukea edellinen viesti? -jkoljo''

Omasta mielestä tuo ei ole varoituksien arvoisia postauksia. Asiaa löytyy kummastakin postauksesta ihan tarpeaksi.

Foorumien käyttäjien mielestä yleisesti ottaen Lepsumpi moderointi on paljon parempaa, kuin tämmönen Motot.netin näin omasta mielestä sanottuna ''Paskamoderointi''. Myös yleensä ottaen moderointi, joka ei paljoa näy, on parhainta. Täällä Esim. Ktx 125cc:n puolella joskus käsiteltiin Ylinopeusjuttua. Vai mikäs se nyt olikaan.. Tuosta tuli massavaroitukset melkeempä kymmenelle ihmiselle. Miksi tuota asiaa ihmiset ei voinu käsitellä loppuun asti vaan piti massavaroituksia antaa?

Ja sitten jos joku käyttäjä aloittaa uuden topicin vahingossa, miksi sitä ei voi siirtää valmiiseen topicciin vaan pitää alkaa lukitsemaan se??

Piikkipuolta ja mopopuolta tuuheat 3 modea vain katselee.. Entiset modet omasta mielestä pois ja Nuorempaa sakkia tilalle. Nykyisetkin modet on varmaan kaikki melkeempä +20v...

Noh, mihin nyt modet enään voi vedota, kun Hotot.net on valunnut Suoli24:n tasolle?? :D

Muut käyttäjät, kommentoikaa vaan perään, jos olette samaa mieltä.
Paska mikä paska.
Pyörä:
Piaggio| EX: Yamaha Dt -06, Derbi DRD PRO SM, MBK Nitro, Aprilia Rx
Paikkakunta:
Tupos
Liittynyt:
10.4.2011 12:08
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut Yam4ha » 2.10.2012 19:10

Osittain samaa mieltä Zonerin kanssa ja osittain en..

Oikeasti se on todella hyvä, että tällä sivulla on tiukka moderointi niin pysyy sivu asiallisena. Taas jos ei tällä sivulla olisi niin tiukkaa moderointia niin olisiko se sitten hyvä kun joka topikissa jauhetaan paskaa taikka asiaan kuulumatonta? Se lähtee helposti käsistä..

Tuota en tajunnut, että miten valuu Suomi24 tasolle? Tuollahan Suomi24 jauhetaan joka topicissa paskaa ja valvontakin on heikkoa.
Siitä vaan vääntää, oho hups..
Tsekkaa Youtube kanava, ajovideoita yms !
Pyörä:
Honda CR 250R & Yamaha FZR1000
Paikkakunta:
Haukipudas, oulu
Liittynyt:
26.10.2010 16:06
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut jukke96 » 2.10.2012 20:00

Motot.net on vielä paaaljon parempi entä suomi24 :D

Täällähä on silleen että on offtopiccia, mutta jos joku kysyy jotain nii vastaus yleensä tulee, eli mun mielestä hyvä näin, on hyvä että on juttua mistä puhua :)
Boys never grow up. They just get older and their toys get more expensive.
Moderaattori
Pyörä:
Peugeot TKR LC 70cc HighEnd - with NOS, Husqvarna CR125
Paikkakunta:
Tampere
Liittynyt:
9.2.2008 19:02
Re: RE: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut jkoljo » 2.10.2012 20:02

Zoneri kirjoitti:Muutenkin koko foorumin taso on romahtanut ihan suoli24:n tasolle. Moderaattorit antaa banaania ihan naurettavista asioista.

Aika kovaa tekstiä. Kaipaisin perusteluja argumenteillesi, käsittääkseni tässä ollaan Suomi24:n tasosta kaukana. Ja kemmupuolen lisääntyneen moderoinnin myötä entistä kauempana.

Olen tainnut antaa viitisen kappaletta porttikieltoja tässä kuukauden sisään, jokainen niistä jalkapyörälle tai hänen alttereilleen. Jos trollaaminen ja häiriköinti on mielestäsi naurettavaa, suosittelen harkitsemaan toista foorumia.
Zoneri kirjoitti:Esim tuo Sudeen projutopicci. - -

Omasta mielestä tuo ei ole varoituksien arvoisia postauksia. Asiaa löytyy kummastakin postauksesta ihan tarpeaksi.

Kuten jo aikaisemmin keskusteluissa on todettu, autot eivät kuulu kaksipyöräisten foorumille. Jälkimmäisessä viestissä varoitukseen vaikutti myös kielenkäyttö. Pienestä offtopicista alkaa usein pitempi offtopic, joten puuttumalla asiaan heti saadaan pidettyä foorumi siistinä.

Pidä mielessä että vaikka kuinka kirjoittaisit asiaa, se ei oikeuta kirjoittelemaan viestissä aiheen vierestä.
Zoneri kirjoitti:Foorumien käyttäjien mielestä yleisesti ottaen Lepsumpi moderointi on paljon parempaa, kuin tämmönen Motot.netin näin omasta mielestä sanottuna ''Paskamoderointi''. Myös yleensä ottaen moderointi, joka ei paljoa näy, on parhainta. Täällä Esim. Ktx 125cc:n puolella joskus käsiteltiin Ylinopeusjuttua. Vai mikäs se nyt olikaan.. Tuosta tuli massavaroitukset melkeempä kymmenelle ihmiselle. Miksi tuota asiaa ihmiset ei voinu käsitellä loppuun asti vaan piti massavaroituksia antaa?

Meille tulee päivittäin lukemattomia ilmoituksia offtopicista ja asiattomista keskusteluista, ja lähinnä näiden perusteella toimitaan. Et voi tehdä tuollaisia väitöksiä perustelematta niitä, mistä tiedät että foorumilaiset tykkäävät lepsusta asenteesta?

On toki ymmärrettävää että osa porukasta tykkäisi keskustella hyvin vapaamuotoisesti, mutta se vaikuttaisi hyvin negatiivisesti foorumin yleiseen selkeyteen. Tarkoitus on kuitenkin jakaa ja hankkia tietoa.

Tuossa KTM-jutussa annettiin yksinkertaisesti varoituksia räikeästä offtopicista, turha varmaan selittää että miksei asiaa saanut käsitellä juuri kyseisessä mallikohtaisessa viestiketjussa loppuun?
Zoneri kirjoitti:Ja sitten jos joku käyttäjä aloittaa uuden topicin vahingossa, miksi sitä ei voi siirtää valmiiseen topicciin vaan pitää alkaa lukitsemaan se??

Tämä on foorumin yleinen käytäntö, jota on harrastettu jo pitkään. Vetoan edelleen foorumin selkeyteen, ei tästä tulisi mitään jos kaikki tekisivät asioilleen uuden ketjun ihan vaan näkyvyyden vuoksi. Jos taas asia siirrettäisiin valmiiseen viestiketjuun, yhdistelmäketjusta tulisi äkkiä sekava. (viestit menevät limittäin ja keskustelun virta sekoittuu)

Zoneri kirjoitti:Piikkipuolta ja mopopuolta tuuheat 3 modea vain katselee.. Entiset modet omasta mielestä pois ja Nuorempaa sakkia tilalle. Nykyisetkin modet on varmaan kaikki melkeempä +20v...

Noh, mihin nyt modet enään voi vedota, kun Hotot.net on valunnut Suoli24:n tasolle?? :D.

Tiimin ovet ovat avoinna fiksuille nuorille moderaattorin aluille. Oman mielenkiintonsa hommaa kohtaan voi osoittaa yksityisviestillä vaikkapa Samille, tai jollekulle ystävälliselle moderaattorisedälle.

Ja menehän nyt tutustumaan sinne sinun Suoli24-foorumiisi ennen kuin lauot tuollaisia.
Team JSR | High-End Peugeot | Viilattu | 20,85 hp dynossa | Got NOS? | NOS testailua osa 2
Moderaattori
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
9.9.2005 18:54
Re: RE: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut Shape » 2.10.2012 20:13

Zoneri kirjoitti:Muutenkin koko foorumin taso on romahtanut ihan suoli24:n tasolle. Moderaattorit antaa banaania ihan naurettavista asioista.
Ööö tuota mistä edes tiedät, että "annamme banaania naurettavista asioista". Porttikiellosta saa vain tietää valvojat ja itse jäähylle laitettu, syykin on vain näiden henkilöiden tiedossa. Joten miten ulkopuolisena voit edes tietää kuinka paljon jakelemme jäähyä ja mistä syistä? Onko tarkoituksesi vain provosoida, kun totuutta et tiedä? Ja mehän emme ilman painavaa syytä jäähyä anna.

Zoneri kirjoitti:Esim tuo Sudeen projutopicci.

---

Omasta mielestä tuo ei ole varoituksien arvoisia postauksia. Asiaa löytyy kummastakin postauksesta ihan tarpeaksi.
Offtopic ei ole sen sallitumpaa, vaikka viestissä olisikin aiheeseen liittyvää kirjoitusta.

Zoneri kirjoitti:Foorumien käyttäjien mielestä yleisesti ottaen Lepsumpi moderointi on paljon parempaa, kuin tämmönen Motot.netin näin omasta mielestä sanottuna ''Paskamoderointi''.
Mistä tämän tiedon sait, oletko pitänyt kyselyn asiasta vai onko pelkkää mitätöntä mutuilua? Kuitenkin vasta tehty virallinen käyttäjäkysely kertoo toista, sillä 88% on samaa mieltä tai täysin samaa mieltä väitteestä "Sivuston valvonta toimii hyvin". Vain 1% oli eri mieltä tai täysin eri mieltä.

valvonta.JPG


Zoneri kirjoitti:Myös yleensä ottaen moderointi, joka ei paljoa näy, on parhainta.

Niin, tässä olen samaa mieltä. Kun moderoitavaa ei ole paljon, niin sitä ei myöskään näy paljon. Kun taas tekemistä riittää, niin silloin se on myös enemmän esillä. Ihan luonnollista.

Zoneri kirjoitti:Täällä Esim. Ktx 125cc:n puolella joskus käsiteltiin Ylinopeusjuttua. Vai mikäs se nyt olikaan.. Tuosta tuli massavaroitukset melkeempä kymmenelle ihmiselle. Miksi tuota asiaa ihmiset ei voinu käsitellä loppuun asti vaan piti massavaroituksia antaa?

En tiedä tarkemmin tapausta, mutta miksi aiheeseen kuulumatonta keskustelua pitäisi jatkaa edes? Kun joku etsii tietoa KTM 125 kemmusta ja vastaan tuleekin kymmeniä viestejä jostain ylinopeudesta, niin palveleeko se mitään? Miksi käyttäjät eivät itse älynneet mennä keskustelemaan heti alussa parempaan viestiketjuun asiasta? Varoituksella varoitetaan käyttäjää rikkeestä, eikä se ole mikään varsinainen rangaistus. Jos offtopicin olisi annettu jatkua loppuun asti, niin kerrotko mulle missä se loppu tulee? Niinpä, kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa, että offtopicille ei ole "the end" -loppua.

Zoneri kirjoitti:Ja sitten jos joku käyttäjä aloittaa uuden topicin vahingossa, miksi sitä ei voi siirtää valmiiseen topicciin vaan pitää alkaa lukitsemaan se??

Koska
  • viesti voi hukkua sinne, jos klo XX:XX luotu viesti siirretään viestiketjuun, jonne on tullut useita viestejä klo XX:XX jälkeen
  • se on muille hyvä muistutus asiasta (lähinnä uudet käyttäjät)
  • ja oikean viestiketjun löytäminen ja sen viestin siirtäminen vie huomattavasti enemmän aikaa.

Zoneri kirjoitti:Piikkipuolta ja mopopuolta tuuheat 3 modea vain katselee.. Entiset modet omasta mielestä pois ja Nuorempaa sakkia tilalle. Nykyisetkin modet on varmaan kaikki melkeempä +20v...
Korjaan, kahdella kädellä pystyy laskemaan kyseisiä puolia valvovat moderaattorit. Osa tekee ns. hiljasta taustatyötä, eli muut eivät tiedä heistä mitään.

Olemme kyllä harkinneet nuorempien valitsemista valvojiksi, mutta nykyisistä nuorista ei ole löytynyt selvästi siihen hommaan soveltuvia järkeviä henkilöitä, valitettavasti.

Zoneri kirjoitti:Noh, mihin nyt modet enään voi vedota, kun Hotot.net on valunnut Suoli24:n tasolle?? :D
Jos tosiaan olet tätä mieltä, niin toki voimme yrittää kiristää moderointilinjaa, ilmeisesti valvonta on ollut puutteellista ja riittämätöntä.
Team JSR Facebookissa
Käytä Tietopankkia ja olet viisaampi || Tue sivuston toimintaa ja hanki VIP-oikeudet!
Pyörä:
Beta RR50 Motard Track -11
Paikkakunta:
Varkaus
Liittynyt:
22.8.2011 15:03
RE: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut Gogge » 2.10.2012 21:30

Samoilla linjoilla jkoljon kanssa. Ei ne modet oo mulkkuja, osa käyttäjistä on. Ite ainakin mitä varoituksia joskus saanut koen ne täysin tarpeelliseksi, mitäpä niitä itkemään, ei se maailmaa kaada.

Ja hupaisaa että puhutaan suomi24 moderoinnista, ihan oikeesti, mistähän moderoinnista mahtaa olla kyse? Onko siellä muka semmosta? Lueppa ihan huvikseen joku topic sieltä suoli24, on muuten perseestä. Itellä ainakin alkaa keittää jo pelkkä postauksien lukeminen, siksi en sinne eksy, vahingossakaan.

Ja nykyinen linja on hyvä, suuri osa kuitenkin haluaa pitää asia linjan. Ite en nää mitään vikaa nykyisissä modeissa, muutama uusi tuskin pahaa tekisi, mutta nykysetkin on lepposia, kunhan käyttäytyy asiallisesti. Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan ;)
"Most motorcycle problems are caused by the nut that connects the handlebars to the saddle."
Pyörä:
Supersport, Automaatti pappa ja Suzuki RM 125 -78
Liittynyt:
21.6.2008 19:41
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut Slerpa_ » 2.10.2012 22:35

Foorumien käyttäjien mielestä yleisesti ottaen Lepsumpi moderointi on paljon parempaa, kuin tämmönen Motot.netin näin omasta mielestä sanottuna ''Paskamoderointi''.
Tästä voisi tehdä jonkun äänestyksen otsikolla: Mihin suuntaan moderointia tulisi kehittää, vastausvaihtoehtona lepsumpaan suuntaan, kierämpään suuntaan ja kolmas vaihtoehto pitää ennallaan.

Muutenkin koko foorumin taso on romahtanut ihan suoli24:n tasolle. Moderaattorit antaa banaania ihan naurettavista asioista
Outo väittämä, Suomi24 tasohan on matala siksi koska sitä ei valvota, kun taas valitat että Motot.netin taso on huono liiallisen moderoinnin vuoksi? Ihan vastakohdat.

Pienestä offtopicista alkaa usein pitempi offtopic, joten puuttumalla asiaan heti saadaan pidettyä foorumi siistinä.
Tästä olen osittain eri mieltä. Foorumi pysyy siistinä silti vaikka siellä olisikin offtopiccia. Offtopic kuuluu normaaliin (foorumi)keskusteluun, ja ilman sitä foorumi olisi todella jäykkä ja tylsä. Mielestäni esimekiksi jossain projektitopiceissa voidaan puhua melko vapaasti mistä vaan, kunhan aina välillä puhutaan jonkunverran aiheesta. Tavallisiin topicceihinhan tämä ei käy, ja pitää olla tiukempi linja.

Tietysti pitää mennä järjen rajoissa tässäkin kohtaa, ja sivukaupalla jatkunut offtopicci ei ole hyvästä, kun taas joku ½-1 sivuun on mielestäni ihan suotavaa jos vaan on jostain järkevästä.

Usein mitä itse olen seurannut pienet offtopicit menevät ohi täysin itsellään ilman mitään suurempia moderointeja, ja tämä on hyvä.

Tarkoitus on kuitenkin jakaa ja hankkia tietoa.
Itse näen enemmänkin foorumin juuri keskustelupaikkana (johon tietysti kuuluu tiedon jakaminen, mutta myös monta muuta kuten mielipiteitten jakaminen, väittely, "rupattelu" (tyyliin, "vaihdoin stefat DTseen, ompa paljon parempi ajaa."). Foorumista tulee ennenpitkää todella jäykkä ja tylsä jos sen tarkotuksena pidetään vain tiedonhakua ja jakamista. Korjaamokirjat, tietokirjat ja wikit ovat sitä varten jollei tosiaankaan halua mitään muuta lukea kun pelkkää tietoa.

Osa tekee ns. hiljasta taustatyötä, eli muut eivät tiedä heistä mitään.
Pitäisikö arvioida näiden toimintakyky ja aktiivisuus uudelleen, sekä katsoa johtuuko tämä tason lasku moderoinnista vai käyttäjistä vai mistä? Tai ottaa jollain kyselyllä selville että onko taso laskenut käyttäjien mielestä.

Mistä tämän tiedon sait, oletko pitänyt kyselyn asiasta vai onko pelkkää mitätöntä mutuilua? Kuitenkin vasta tehty virallinen käyttäjäkysely kertoo toista, sillä 88% on samaa mieltä tai täysin samaa mieltä väitteestä "Sivuston valvonta toimii hyvin". Vain 1% oli eri mieltä tai täysin eri mieltä.
Toi kysely on vähän suuntaa antava, varmaan monen mielestä homma toimii tällä hetkellä hyvin. Pitäisi mieluummin kysyä mihin päin hommaa tulisi kehittää. Saataisiin juuri tähän vastaus. Moderointiahan voi aina kehittää jonnekkin suuntaan, vaikka nykyiselläänkin homma toimisi.
Moderaattori
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
9.9.2005 18:54
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut Shape » 2.10.2012 22:45

Slerpa_ kirjoitti:Pitäisi mieluummin kysyä mihin päin hommaa tulisi kehittää. Saataisiin juuri tähän vastaus. Moderointiahan voi aina kehittää jonnekkin suuntaan, vaikka nykyiselläänkin homma toimisi.
Antaa palaa vain, eli mihin suuntaan pitäisi kehittää?
Team JSR Facebookissa
Käytä Tietopankkia ja olet viisaampi || Tue sivuston toimintaa ja hanki VIP-oikeudet!
Pyörä:
Honda CR 250R & Yamaha FZR1000
Paikkakunta:
Haukipudas, oulu
Liittynyt:
26.10.2010 16:06
Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

ViestiKirjoittanut jukke96 » 2.10.2012 22:50

Ihan hitusen lepposampaan, mutta kumminkin silleen että moderaattorit varsinki silloin, kun hommat alkaa menemään henkilökohtasuuksiin, tulee jakamaan varotuksia ja banaania :D Ja tietenki osallistutte jutusteluun! :)

E: Moottoriurheilu-puolella ainakin menee hyvin vaikka moderointia ei ole juuri ollenkaan, ja mp puoli on kyllä liian hiljanen. Mopopuolella ihan hyvä että moderointia on :)
Boys never grow up. They just get older and their toys get more expensive.