Ongelmia käyttäjätunnuksen aktivoinnissa? Lue tämä ja lähetä sähköpostia sami (ät) motot.net.

Keeway Matrix/RX8 à la Niko

Pyörä:
Kymco
Liittynyt:
30.5.2010 11:22
Re: Keeway Matrix/RX8 à la Niko

ViestiKirjoittanut n3d » 11.1.2019 17:55

Hyvännäköistä rakentelua jälleen! 8)
Paikkakunta:
Oulu
Liittynyt:
27.7.2016 14:00
Re: Keeway Matrix/RX8 à la Niko

ViestiKirjoittanut Niko P. » Eilen 22:06

Kiitokset kommentista n3d! 8)
Elikkäs, viikonloppu hieman venähti, sillä kaikki ei mennyt kuin Stromsössä.. aloitin vanteiden maalauksen lauantaina, ja hutiloiden tehdyt pohjatyöt tekivät maalipinnasta melko syöpäisen näköisen. Renkaiden putsauksesta vanteisiin roiskunut silikonispray ja vanteiden peilikiiltävä huuli eivät ottaneet väriä päälleen ja lopputulos oli kauhea.. :s
Noh, annoin renkaiden olla pari päivää, kunnes maanantaina ilmoitettiin että kaikki alkavan viikon tunnit onkin peruttu. Tiedotteesta innostuneena hain renkaat takaisin eteisen lattialle ja aloin raa'asti p60 paperilla hiomaan pintaa mattaiseksi. Parin päivän päästä vanteet näyttivät tältä! 8)

Kuva
Kuva

Eipä tuo loppuinsa ollut mitään rakettitiedettä... vaan sen opin että silikoni on maalarin pahin vihollinen sillä aina sitä ei edes pohjissa näe, mutta takuulla erottuu maalin seasta. :nolo:
Kumit suojasin tuorekelmulla, jonka sulatin renkaan muotoon ja painelin plussakortilla kumin ja vanteen väliin. Siitäkin halkesi nurkka, mutta nää on näitä.. :lol:
Katteet on nyt irrallaan maalausta varten. Seuraavat askeleet ennen katteiden maalausta ja kasausta on tutkia sähköt läpi, askarrella kilvelle ja takavilkuille teline, uusia akku, viritellä kännykkälaturille paikka kypäräboksiin sekä uusia lukot. Hyvä tästä tulee! :lol:
- Niko