Moro eli tämmönen ongelma oli roksissa että piikki meni hukkaan aina välillä vauheista mutta otti sen aina nollasta ja kiihtyi huonosti eli mateli vaan kunnes otti piikin ja lähti kuuhun.

Nyt vaihdoin stage6 sport pron etuvarin 5g rullilla(vakion tilalle), Malossin punaiset kutkinjouset ja vp jousen ja auttoi ei enään mene piikki hukkaan mutta kiihtyy aika hitaasti.
Kun noi vaihdoin niin aerox ei oikeen ota enään täysiä kierroksia ja luultavasti takavarin puolelta kuuluu rahinaa silloin kun kytkin nappaa kiinnii ja nyt kulkee vaan 60, ennen toimenpiteitä kulki 80
Roxi myös pätkii kiihdyttäessä.
Ja sit semmonenki juttu vielä että tyhjäkäynti toimii vaan kylmänä mutta sitten kun on vähän ajellut niin ei toimi ollenkaan vaan sammuu, ennen tätä vikaa ei ollut, voisko olla cdi boksi?Tyhjäkäynti ruuvia ja ilmaruuvia säädelty ja testailtu joka suuntaan, ei mitään vaikutusta.

Aerox on 2009vm tekniikka: Giannel Extra Chrome (Sama kun V2)
50cc
21mm dellorto phbg
prikka pois
Stage6 sport pro vari 5g rullat (uusi)
malossi pun kytkinjouset ja vp (uusi)
hiilikuituläpät
stage6 racing lyhyt ilmanputsari (uusi)

Hihnakin tuli vaihettua samalla kun tuo vari ja jouset

updatea: kävin tänään ajelemassa ja yhdessä vaiheessa roxi toimi hetken täydellisesti ja kiihtyi normaalisti/paremmin kuin koskaan ennen mutta hetken päästä oli taas yhtä matelua se kiihdytys


Apua, kiitos :itku: :itku: