Sivu 1, 46:sta

Allekirjoitukset

ViestiLähetetty: 19.10.2004 0:32
Kirjoittanut FinnFighter
Noista vois taas alkaa huomauttelemaan, ottaa jo muutama allekirjotus pahasti silmään kun foorumia selailee. Mihin on kadonnu se " 1-2 riviä, äärimmäisessä tapauksessa 3 riviä " sääntö ?

ViestiLähetetty: 19.10.2004 1:50
Kirjoittanut Erska
Sori aakkosmies mutta oli pakko heti huomauttaa,onko toi sun höhöö välttämätön kolmantena rivinä :D ?

ViestiLähetetty: 19.10.2004 9:17
Kirjoittanut Era
Erska kirjoitti:Sori aakkosmies mutta oli pakko heti huomauttaa,onko toi sun höhöö välttämätön kolmantena rivinä :D ?


Loistava huomautus, kolmelle riville laitettu tiedot jotka voisi täysin laittaa yhdellekin,

ViestiLähetetty: 19.10.2004 13:48
Kirjoittanut FinnFighter
Erska kirjoitti:Sori aakkosmies mutta oli pakko heti huomauttaa,onko toi sun höhöö välttämätön kolmantena rivinä :D ?
Kappas, aivan :D No eipä häiritse enää.

edit. Pistetäämpä nyt aika karkea esimerkki " hyvästä " allekirjotuksesta:
http://www.motot.net/forum/profile.php? ... ile&u=9714

ViestiLähetetty: 19.10.2004 14:22
Kirjoittanut -Toni-
Ja ne viritykset vois laittaa tuonne Muuta-osioon. Kun ne on yleensä luokkaa:
Peevee
(tässä viis rivii väliä)
80cc
tehari
24mm kaasutin

Sitten käytetty vielä jotain mukavia värejä ja hymiöitä

ViestiLähetetty: 19.10.2004 17:22
Kirjoittanut Hilleri
Miusta toi on valittamista iha turhan takia. Sellasia oikeesti häiritseviä allekirjotuksia ei oo ku pari. Enkä mie usko että sellanen nelivärinen ja viisirivinen allekirjotus pilaa kenenkää päivää...

ViestiLähetetty: 19.10.2004 17:54
Kirjoittanut Nemo
No kyllä se nyt vaan pilaa. Varsin tyhmältä ne näyttävät, niissä ei ole mitään järkeä ja jos ei jonkinlaista kuria niistä pidä, missä menee raja? Motot.netin käyttäjäkunnan tuntien; Ei missään, helvetti jäätyy ennen sitä. Löysän kurinpidon takia käymme nytkin tätä keskustelua.

Eikä pienin vika ole se, että nämä allekirjoitus-sankarit ovat monesti lähes E. Lönnrootin kaltaisia, verbaalisesti ja lyyrisesti huipputalentteja yksilöitä joilta puskee tekstiä A2-kaupalla aiheesta kuin aiheesta. Teksti olisi paljon helppolukuisempaa ilman rasittavia välejä. Eikä kovin moni edes ymmärrä mistä koko signaturessa on kysymys. Nykyään se alkaa olla henkilökohtainen valomainostaulu.

ViestiLähetetty: 19.10.2004 18:27
Kirjoittanut Hilleri
Jos tää asia on nii tärkee ni kunnon pituusraja niihin allekirjotuksiin ja värit pois. En tiiä kui helposti sen voi tehdä, mut tää oli vaa ehdotus jos tän sivuston esteettisyys on joillekuille noi kova asia.

ViestiLähetetty: 19.10.2004 18:42
Kirjoittanut =Niko=
Luulisin, että se esteettisyys ei ole tässä nyt se pää pointti. Ei se kovin fiksua ole, kun joku kirjoittaa kolmen sanan pituisen viestin ja sitten allekirjoitus on 10 kertaa pidempi, kuin itse viesti. Eli itse pidän tätä juttua ennemminkin foorumin käytön helpottamisena, kuin hienon ulkoasun hakemisena.

ViestiLähetetty: 19.10.2004 18:42
Kirjoittanut Sieni
Hilleri kirjoitti:Jos tää asia on nii tärkee ni kunnon pituusraja niihin allekirjotuksiin ja värit pois. En tiiä kui helposti sen voi tehdä, mut tää oli vaa ehdotus jos tän sivuston esteettisyys on joillekuille noi kova asia.

Tossa on ideaa. Jos niiden allekirjoitusten pituus on ongelma, niin saisko sitä 200merkin rajoitusta pienennettyä vaikka 100 merkkiin? Mua ei tosin noi allekirjotukset oon haitannu.

ViestiLähetetty: 19.10.2004 18:51
Kirjoittanut Hilleri
=Niko= kirjoitti:Luulisin, että se esteettisyys ei ole tässä nyt se pää pointti. Ei se kovin fiksua ole, kun joku kirjoittaa kolmen sanan pituisen viestin ja sitten allekirjoitus on 10 kertaa pidempi, kuin itse viesti. Eli itse pidän tätä juttua ennemminkin foorumin käytön helpottamisena, kuin hienon ulkoasun hakemisena.
Miten se helpottaa käyttöä? Miuta saa haukkua tyhmäksi, mut en vaa oikee tajuu siu pointtia.

EDIT: Tajuan kyllä ettei tuollainen viesti ole kovin järkevän oloinen tai näköinen.

ViestiLähetetty: 19.10.2004 19:00
Kirjoittanut FinnFighter
Ei toi kirjainten rajotus auta asiaa tippaakaan. Mielummin rivirajoitus, esim. 2 riviä saa vaan pistettyä allekirjotukseen, foorumista tulis paljo siistimpi ulkoasultaan.

ViestiLähetetty: 19.10.2004 19:06
Kirjoittanut Hilleri
Joo tuo rivirajotus toimis kyl aika mainiosti. Siinäkii ois vaa kyse nimenomaa siitä miltä nää sivustot NÄYTTÄS. Ei se toimivuutee miusta vaikuta =Niko=, anteeks vaa...

ViestiLähetetty: 19.10.2004 19:10
Kirjoittanut FinnFighter
Tottakai tässä haetaan takaa ulkonäön parantamista, mitäpä muutakaan ?Siis juuri kaikki suositut nettisivut ovat yksinkertasia ja helppokäyttösiä. Tää liittyy ulkonäkökysymyksenä vähän molempiin, yksinkertaisuuteen ja helppokäyttöisyyteen.
Tosiaan sellaset useemman rivin allekirjotukset osuu silmään ikävästi, eikä niissä usein edes mitään mainittavan arvosta tekstiä ole.

ViestiLähetetty: 19.10.2004 19:49
Kirjoittanut RivFader
FinnFighter kirjoitti:Tottakai tässä haetaan takaa ulkonäön parantamista, mitäpä muutakaan ?Siis juuri kaikki suositut nettisivut ovat yksinkertasia ja helppokäyttösiä. Tää liittyy ulkonäkökysymyksenä vähän molempiin, yksinkertaisuuteen ja helppokäyttöisyyteen.
Tosiaan sellaset useemman rivin allekirjotukset osuu silmään ikävästi, eikä niissä usein edes mitään mainittavan arvosta tekstiä ole.


Voisit purkaa sun ylimääräsen tarmon vaikka ottamalla kantaa yhteiskunnallisiin asioihin, motot.netin poliisin/moderaattorin leikkimisen sijaan. Poliisointi tai moderointi kyllä sopis sulle ku tykkäät nussia pilkkua ja päteä melko turhista asioista.

Nyt ei tarvikaa kirjotella viikkoon tänne.