Mopo ei nosta kierroksia kaasusta nopeasti ja booaa

Liittynyt:
8.2.2020 15:09
Mopo ei nosta kierroksia kaasusta nopeasti ja booaa

ViestiKirjoittanut EliasP » 8.2.2020 15:22

Eli vaihdoin eilen isomman suuttimen kokoa 80 koska laitoin enox tehoputken kiinni koska edellisellä suuttimella 75 huomasin että käy kyllä laihalla eikä saa tarpeeksi bensaa. Mutta nyt taas tyhjäkäynti on hyvä ja paikallaan kierrokset nousee normaalisti mutta kun yrittää ajaa mopo ei nosta aina kierroksia ja booaa. Kaasua pitää antaa todella hitaasti ja vähän että kierrokset nousisi. Mikäköhän vikana. Kaasutin on dellortton 17.5 mm. Mopo on derbi drd xtreme 17
Liittynyt:
25.6.2019 15:51
Re: Mopo ei nosta kierroksia kaasusta nopeasti ja booaa

ViestiKirjoittanut Pököttidriver » 11.2.2020 23:25

Ihan vaan veikkausta, mutta itsellä teki juuri pari päivää sitten samaa, talviajoa kun tulee tehtyä. Tosin lunta nyt ainakaan täällä etelässä ole yhtään ja vesi aiheuttikin ongelmia. Tulpanhatusta oli mennyt "tiiviste" ja päästi vettä tupaan. Ongelmana juurikin booaus ja sammuminen (tyhkäkäynti toimi). Tosin ongelmaa voi olla myös bensapuolella, jos oot justiin suutinta vaihtanu. En tiiä minkä kokonen suutin pitäis enox ja 17.5mm olla, mutta aina voit koittaa varmistua siitäkin ettei suutin oo liian pieni. Ajat mopolla (tai yrität ainaki) silleen et ryyppy on päällä, jolloin saa luonnollisesti enempi bensaa. Jos toimii noin niin eikun vaan kaasaria säätämään ja isompaa suutinta kehiin!

Jos ei ala toimimaan nii kato viel se kaasari kertaalleen läpi ettei siel oo mikää huonosti paikallaan/likaa tai mitään miuta mahdollista asennusvirhettä.
Liittynyt:
24.1.2020 9:46
Re: Mopo ei nosta kierroksia kaasusta nopeasti ja booaa

ViestiKirjoittanut Riejuilija » 14.2.2020 12:49

Joskus voi suutinneulan pidike prikka jäädä huonosti ja neula tipahtaa alas itsestään...

Varaosat kaikkiin mopoihin Mopo Sportista