Ongelmia käyttäjätunnuksen aktivoinnissa? Lue tämä ja lähetä sähköpostia sami (ät) motot.net.
Alueen säännöt
Valitse palautteellesi sopiva viestiketju. Älä kirjoita ilmoitusosioon (Mototalli) liittyvistä asioista kuvagalleriaa käsittelevään viestiketjuun. Kuvagalleria ei myöskään ole keskustelufoorumi eikä keskustelufoorumi ole ilmoitusosio (Mototalli)...

Lähetä vastaus


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Hymiöt
;) :) :D :lol: :P :| :s :( :itku: :nolo: 8o :x 8) :eek: :roll: :paha: :seko: :nörtti: :idea:
Lisää hymiöitä
BBCode on Poissa päältä
Hymiöt ovat Käytössä
Katso viestiketjua

Laajenna näkymää Katso viestiketjua: Sekalaiset kysymykset

Re: Sekalaiset kysymykset

Viesti Kirjoittanut dillis » 22.8.2016 16:52

Terve! Olen jokusen vuoden jälkeen alkanut ajamaan uudestaan kaksipyöräisellä ja huomasin että TSKM (Tampereen Seudun Kauniit Motoristit) puuttuu miitti osiosta? Itse kun aikoinaan olis tuota nimeä perustamassa mukana niin olen sitä mieltä että se ainakin tampereen osalta kuuluu tämän paikan hirtoriaan. Saako sitä takaisin? ja mielellään tuolla pidemmällä nimellä kiitos!

Re: Sekalaiset kysymykset

Viesti Kirjoittanut Nikozii » 1.6.2016 8:45

Mitenkäs minä lisään videoita omaa galleriaan ja siinäku kysyy youtube accountia niin ei tunnu löytävän ei sitten millään :roll:

Re: Sekalaiset kysymykset

Viesti Kirjoittanut SuolakurkkuJooseppi » 22.5.2016 18:23

Onko mahdollista tallentaa viestiketjuja jotenkin? Kun olisi kiva pitää muistona vanha projutopikki

Re: Sekalaiset kysymykset

Viesti Kirjoittanut Vauhtiviivatarra » 27.3.2016 15:41

Nyt kun valtakunta on jälleen siirtynyt kesäajan käyttöön, saattaa joku kohta esittää kysymyksen miksi motot.netin "kello" on väärässä ajassa. Foorumilla ei sinänsä ole omaa aikatietoa, vaan softa käsittelee kaikkia aikatietoja GMT-ajan perusteella ja käyttäjän on itse muutettava oikea aikavyöhyke asetuksiinsa. Se tapahtuu omien asetusten kautta eli täältä muuttamalla kohtaan Kesäaika vaihtoehdoksi Kyllä. Aikavyöhykettä ei siis tarvitse muuttaa, vaan GMT +2h on oikea valinta siihen.

Re: Sekalaiset kysymykset

Viesti Kirjoittanut Slerpa_ » 25.3.2016 0:55

Juu just noin eli siittä näkee että vastaanottaja on todella saanut sen viestin, eli kun se ei ole lähtevät kansiossa, vastaanottaja on lukenut viestin,

Re: Sekalaiset kysymykset

Viesti Kirjoittanut notreal911 » 25.3.2016 0:26

Jaa, eli vika olisikin hitaassa vastaanottajassa. Selittäisi kyllä tämän oireen kun en ole mitään asetuksiakaan muuttanut. :D

Re: Sekalaiset kysymykset

Viesti Kirjoittanut Ghostly.K » 24.3.2016 16:00

Käsittääkseni viestit pysyvät niin kauan lähtevät -kansiossa, kunnes vastaanottaja ne lukee. Korjatkaa, jos olen väärässä .. :)

Re: Sekalaiset kysymykset

Viesti Kirjoittanut notreal911 » 24.3.2016 12:39

Mistäköhän etsisin mahdollista asetusvikaa tms. kun lähettämäni yksityisviestit ei lähde vaan siirtyvät ja jäävät -Lähtevät- kansioon?

Re: Sekalaiset kysymykset

Viesti Kirjoittanut Sami » 3.9.2015 17:39

Voisitko lähettää mulle esimerkin tällaisestä väärin kääntyvästä kuvasta sähköpostin liitteenä sami@motot.net ja selvittelen asiaa...

Re: Sekalaiset kysymykset

Viesti Kirjoittanut Parta779 » 3.9.2015 10:45

Ois tämmönen kyssäri täällä.
Eli miks päivittyny galleria kääntää kuvat miten sattuu vaikka ne on koneella suorassa/oikeinpäin?
Voiko niitä kääntää jostaki.

Re: Sekalaiset kysymykset

Viesti Kirjoittanut info@enduro24.fi » 25.3.2015 21:17

Miksi ilmoituksen kuvajärjestys muuttuu latauksen jälkeen? Ensimmäiset 9 ilmoitusta kaikki ok mutta seuraavissa ilmoituksissa kuvat latautuu sekaisin. Missä vikaa?

Re: Sekalaiset kysymykset

Viesti Kirjoittanut AceFin » 22.2.2015 22:53

Se on yksi asia, josta pitikin mainita. Selkeämmät muotoilutoiminnot eivät olisi pahitteeksi, nykyiset viivat ja tähdet voisi ehkä olla toteutettu jotenkin helpommin.

Re: Sekalaiset kysymykset

Viesti Kirjoittanut Sami » 22.2.2015 19:56

Koetaanko Motot.netin käyttämän vanhan mediawiki-version käyttö esimerkiksi tekstin muotoilun osalta vaikeaksi? Wikiin voisi päivittää jonkin paremmin toimivan wysiwyg-editorin, jotta muotoillun tekstin tuottaminen olisi helpompaa.

Re: Sekalaiset kysymykset

Viesti Kirjoittanut AceFin » 22.2.2015 19:48

mustavi kirjoitti:- -Olis hyvä jos mahdollisimman laaja joukko korjailis ja päivittelis Wiki-juttuja.
Tästä mustavin kanssa täysin samaa mieltä. Jotenkin tuntuu, ettei käyttäjäkunta tiedosta sitä, että kaikki pystyvät muokkaamaan wikiä tai ainakaan moni ei sitä viitsi tehdä. Monesti pyydetään moderaattoria korjaamaan artikkelia. Kenties se koetaan hankalaksi, että siellä vaaditaan erillinen käyttäjä.

Ajattelin vain heittää ajatuksen ilmoille, jos jollakin olisi asian parantamiseksi rakentavaa sanottavaa.

Re: Sekalaiset kysymykset

Viesti Kirjoittanut Sami » 1.12.2014 9:12

Luotto nykyiseen palveluntarjoajaan on mennyt ja Moottorit.net tullaan siirtämään nykyisestä webhotellista pilviympäristöön, missä saadaan joustavasti lisää resursseja tarpeen vaatiessa. Muutto tapahtunee tämän kuukauden aikana.

Huomautan vielä lukijoille että tässä oli siis kyse autosivusto Moottorit.netistä. Motot.net sijaitsee luotettavan suomalaisen UpCloudin pilvessä hyödyntäen myös Amazonin pilveä ja näistä ei ole mitään pahaa sanottavaa.

Ylös