Ongelmia käyttäjätunnuksen aktivoinnissa? Lue tämä ja lähetä sähköpostia sami (ät) motot.net.
Alueen säännöt
Valitse palautteellesi sopiva viestiketju. Älä kirjoita ilmoitusosioon (Mototalli) liittyvistä asioista kuvagalleriaa käsittelevään viestiketjuun. Kuvagalleria ei myöskään ole keskustelufoorumi eikä keskustelufoorumi ole ilmoitusosio (Mototalli)...

Lähetä vastaus


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Hymiöt
;) :) :D :lol: :P :| :s :( :itku: :nolo: 8o :x 8) :eek: :roll: :paha: :seko: :nörtti: :idea:
Lisää hymiöitä
BBCode on Poissa päältä
Hymiöt ovat Käytössä
Katso viestiketjua

Laajenna näkymää Katso viestiketjua: Gallerian kehitys - mitä haluaisit motot.netin galleriaan?

Re: Gallerian kehitys - mitä haluaisit motot.netin galleriaa

Viesti Kirjoittanut Shape » 28.11.2015 10:37

Täällä ainakin ääkköset toimii. Helpottaisi jos kertoisit tarvemmin, eli missä yhteydessä sinulla ei ääkköset pelaa? Kommentoinnissa, kuvaotsikoissa?

Re: Gallerian kehitys - mitä haluaisit motot.netin galleriaa

Viesti Kirjoittanut < Bullitt > » 27.11.2015 20:02

Palaan tänne ihan vittuillessani moonen monen vuoden jälkeen vain huomatakseni, että galleriassa ei toimi ääkköset. Suomenkielisellä keskustelufoorumilla. Vuonna 2015. Eli mitä helvettiä?

Ps: Kenen idea tuo on tuo epäilyttävästi comic sansia muistuttava fontti, mikä ainakin galleriassa näkyy paikoin esiintyvän?

Re: Gallerian kehitys - mitä haluaisit motot.netin galleriaa

Viesti Kirjoittanut ponukka » 11.2.2015 13:02

Laittakaa sitä kuvatilaa enemmän jo toiseen kertaan loppui kuvatila. VIP:in oon ostanut jo 2 kertaa sen takia.

Re: Gallerian kehitys - mitä haluaisit motot.netin galleriaa

Viesti Kirjoittanut Husky510 » 18.1.2015 8:46

Kiitos tästä :D

Re: Gallerian kehitys - mitä haluaisit motot.netin galleriaa

Viesti Kirjoittanut Sami » 17.1.2015 16:07

Vihdoin tehty jo kauan sitten toivottu korjaus: nyt ajoneuvon arvion voi korvata, eli jos esimerkiksi antaa vahingossa kaksi tähteä, voi uudelleen viidettä tähteä klikkaamalla muuttaa arvioksi viisi tähteä.

Re: Gallerian kehitys - mitä haluaisit motot.netin galleriaa

Viesti Kirjoittanut Sami » 27.11.2014 11:19

Loistavaa, odottelen innolla!

Re: Gallerian kehitys - mitä haluaisit motot.netin galleriaa

Viesti Kirjoittanut Jarez » 27.11.2014 10:17

Voisin melkein joululoman aikana parit draftit tehä kuvien kera muutamasta aihepiiristä. Senjälkeen sitten miettiä tekisikö niistä jonkun informatiivisen jutun vai iha uuden osa alueen foorumille. Motowikiin voisin myös muutamasta sähkömallista kirjottaa jutun kokemusperusteella kuvien kera.

Voisin niistä mailina laittaa sulle ihmeteltävää.

Tota fasea vois sitten Sami käyttää uuden asian "buffaamiseen" jolla saisi uusia käyttäjiä tai asiasta kiinnostuneita ohjattua foorumille.

Oma uuden tekniikan pyörätopikki on vaisu, tosin lukioita riittää näköjään. Pari rakentavaa kysymystäkin oon saanut ja mailman muuttumista vastustavaakin on uskaltautunut paikalle, mikä on sinäänsä ollut vain hyvä asia. Myös mototti tuntuu eniten kotoisalta paikalta kirjottaa pyörästä, koska täällä vanhempaa sukupolvea ei pahemmin ole.

Muutamasta havainnollistavasta videostakin vois käsikirjotuksen tehä ennen kuvausta ja editointisavottaa. Pitäähän tota motouutisia vastaan jonkun vielä taistella ja ilomielin jeesaan oman tietotaidon lähdettä pysymään terävämmässä kärjessä :)

Re: Gallerian kehitys - mitä haluaisit motot.netin galleriaa

Viesti Kirjoittanut Sami » 26.11.2014 10:18

Uutispuoli on toisaan jäänyt valitettavan heikolle tasolle, ja siellä julkaistaan nykyisin lähinnä lehdistötiedotteita sellaisenaan. Mutta olisi aivan mahtavaa jos voitaisi saada uutisiin moottoripyöräaiheisia vieraspostauksia, varsinkin sähköprätkistä!

Siispä jos on intoa ja ideoita jakaa tietoa foorumia/wikiä näkyvämmällä paikalla, niin sähköpostia mulle sami@motot.net ja eiköhän juttu saada etusivulle!

Re: Gallerian kehitys - mitä haluaisit motot.netin galleriaa

Viesti Kirjoittanut Jarez » 25.11.2014 16:23

inn0 kirjoitti:Mielestäni tuo "drag'n'drop" olisi hyvä. :)


Kuvien järjestyksen muuttaminen vetämällä olis kätevää, tällähetekllä toi yksittäin numerointi miljoonassa välilehdessä on aika työlästä ja ite oon kans osittain luovuttanu tuon suhteen.

Ihmettelen myös tota syvyyshommaa, eli kun näet slaidissa siistin kuvan ja haluut kattoa sitä isompana, niin avautuu yksi syvempi näkymä ja vasta senjälkeen se kaivattu täysikokoinen kuva.

Vanha galleria oli kova, yksinkertasuudessaan :) Tässä nyt käytettävyys parannusideat.

Tuo puhelimen kuvista latailu varmaankin laskisi kuvien tasoa ja latauskynnystä, joka varmaan sitten täyttelisi palvelinta aika tehokkaaseen tahtiin. Motot.net ollut oikeastaan itteleni isoin motivaattori kameraharrastuksen ylläpidon puolestsa ja toissaviikolla käytetyn 600D:n kävin hakemassa. Taka-ajatuksena oman pyörätopikin kuvapuolen parantaminen ja kamerapuhelimesta vierottautumisessa samalla.

Muista palveluista lataamista ainakaan ite en näe tarpeellisena, tuskin pyöräkuvilla on "kiire" koskaan :roll:

Offtopikkina mototti toimii omasta mielestä nykymallilla hyvin, ellei tuota tahmeeta galleriaa lasketa ja uutispuolen anti ei omasta mielestä palvele oikein tätä nuorempaa sukupolvea joka täältä infoa hakee. Rehelllsesti sanottuna kisauutisia seuraavat ihmiset ovat ehkä maksullisten lehtien tilaajia ja seuraavat tapahtumia muita kanavia pitkin.

Mototti voisi tulevaisuudessa erottua motovloggaajien ja tavan motoristien aiheita lähemmin tarkastellen esim. eri aihepiirien aiheista enemmän uutisoimalla. Esim. eri huoltokohteista pieniä tarinoita, milloin olisi kerhoilla ajopäiviä paikkakunnittain yms.

Itselläni pieni kipinä moiseen olisi tuon sähköprätkäpuolen runsaan tiedon omaavana, mutta blogin kirjottaminen ei kiinnosta.

Tässä muutmat ideat asiasta ja vähän sivuraiteiltakin :)

Re: Gallerian kehitys - mitä haluaisit motot.netin galleriaa

Viesti Kirjoittanut inn0 » 30.9.2014 14:17

Mielestäni tuo "drag'n'drop" olisi hyvä. :)

Re: Gallerian kehitys - mitä haluaisit motot.netin galleriaa

Viesti Kirjoittanut Kolmiovoileipä » 16.7.2014 17:37

Sellasen uudistuksen vois tehä että lisäisitte noita uusia ajoneuvomalleja tonne valittavaks sitä mukaa kun tulevat markkinoille! itellä 2014 vuoden Husqvarna TE 125, niin ei löydy listoista niin ei oikeen voi lisäillä kuvia :lol:

Re: Gallerian kehitys - mitä haluaisit motot.netin galleriaa

Viesti Kirjoittanut SJK » 14.7.2014 17:17

Itse lopetin gallerian käytön uudistuksen myötä(montako vuotta siitä jo on?). En tiedä, mutta meni niin monimutkaiseksi tai jotain, että ei kiinnostanut enää lisäillä ja selailla kuvia. Nyt siellä muutama hassu kuva on, mutta aikalailla olen koko gallerian unohtanut.

Re: Gallerian kehitys - mitä haluaisit motot.netin galleriaa

Viesti Kirjoittanut Husky510 » 6.7.2014 8:32

Sami kirjoitti:Siitä pitäisi jo nykyisellään tulla sähköposti, vai muistanko mä nyt ihan väärin? Eikö sulle tule?

Ei ole kyllä tullut....Ei ainakaan aikasemmin, mutta muista missä on mahdollisuus saada viestiä kun joku kirjoittaa, niin on toiminut hyvin

Re: Gallerian kehitys - mitä haluaisit motot.netin galleriaa

Viesti Kirjoittanut PV-Patu » 6.7.2014 7:18

Vanhan gallerian kuvien palautuksen sellaisena, kuin ne olivat...

Gallerian luotettavuus meni siinä "mainiossa uudistuksessa". Käsittämätön temppu joko välinpitämättömyyden, piittaamattomuuden tai osaamisen puutteen takia.
Eli vaihto vanhasta uuteen ja sen mukana kuvien häviäminen on omissa silmissä törkeä temppu. Koittaa lukea vanhempia ketjuja, joissa ei ole tavan oleellisia kuvia enää, kiitos muutoksen. Ei liene iso, tahi mahdoton, homma tehdä muutokset säilyttäen sisältö, minkä käyttäjät ovat luoneet. Siihen pystyvät muutkin nettisivustot ja palvelut. Siitä osoituksena esim. Photobucket, isosta muutoksesta kaupalliseen suuntaan huolimatta saivat säilytettyä kaiken vanhan ennallaan.
Motottikin kun lienee kaupallinen sivusto, niin ei ole hyvää mainosta mainostajille ajaa käyttäjät (kuten minut) varmuuden vuoksi pitämään/linkittämään kuvansa muihin palveluihin.
Epävarmuudesta johtuen Mototin galleriassani on vain kuvia, joilla ei ole niin isoa väliä...tänne(kin) linkkaamani iso kasa kuvia sijaitsevat aivan muussa paikassa nykyään, ettei joku päivä topikeissa ole vain "virhe - kuvaa ei enää ole".

Ensimmäinen parannusehdotus on siis, että palauttakaa kaikki vanhan gallerian materiaali. Toinen on, että tehkää uskottavasti selväksi, ettei moista deletointia enää tapahdu.
Sitten, ei varmaan olisi pahasta tehdä thumbnail-mahdollisuus galleriaan, tyyliin kuvakori.

Re: Gallerian kehitys - mitä haluaisit motot.netin galleriaa

Viesti Kirjoittanut Sami » 5.7.2014 19:44

Siitä pitäisi jo nykyisellään tulla sähköposti, vai muistanko mä nyt ihan väärin? Eikö sulle tule?

Työn alla on jo pidempään ollu myös vähän vastaavan tyyppinen notifikaatio tuosta kuin yksityisviesteille on, josko se tänä syksyna saataisi ihan käyttöönkin. :)

Ylös