Ongelmia käyttäjätunnuksen aktivoinnissa? Lue tämä ja lähetä sähköpostia sami (ät) motot.net.
Alueen säännöt
Valitse palautteellesi sopiva viestiketju. Älä kirjoita ilmoitusosioon (Mototalli) liittyvistä asioista kuvagalleriaa käsittelevään viestiketjuun. Kuvagalleria ei myöskään ole keskustelufoorumi eikä keskustelufoorumi ole ilmoitusosio (Mototalli)...

Lähetä vastaus


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Hymiöt
;) :) :D :lol: :P :| :s :( :itku: :nolo: 8o :x 8) :eek: :roll: :paha: :seko: :nörtti: :idea:
Lisää hymiöitä
BBCode on Poissa päältä
Hymiöt ovat Käytössä
Katso viestiketjua

Laajenna näkymää Katso viestiketjua: Keskustelua viikon kuvista

Re: Keskustelua viikon kuvista

Viesti Kirjoittanut AceFin » 3.3.2013 22:05

Sanoisin, että laatu korkealla, mutta kuvan pitää vaihtua joka viikko. Ei haittaa, vaikka olis pari kertaa sama kuva, mutta ei sais kyllä mun mielestä olla putkeen paria viikkoa sama kuva.

Re: Keskustelua viikon kuvista

Viesti Kirjoittanut Vauhtiviivatarra » 3.3.2013 21:36

Viime kuukausina allekirjoittanut on pyrkinyt huolehtimaan siitä että viikon kuvaksi löytyy joka viikolle uutta tulokasta kuvajonoon. Kevareita ehdotellaan palautepuolella tiiviiseen tahtiin ja hyviä mopokuvia on riittämiin gallerian puolella. Moottoripyörien kohdalla tilanne on hieman hankalampi ja erityisen haastava on kategoria kilvettömät. Etenkin viimeksi mainitun kategorian kohdalla tarjonta on varsin suppeaa, josta johtuen muutamien käyttäjien kuvat ovat olleet varsin usein viikon kuvina. Joissain tapauksissa viikon kuvaksi on myös laitettu sama pyörä joka on aiemmin jo poimintana esiintynyt, tällöin olen kuitenkin pyrkinyt valitsemaan eri kuvan kuin ensimmäisellä kerralla.

Olisi mukavaa kuulla palautetta jotta viikon kuvan valintaa voidaan edelleen kehittää. Onko parempi että viikon kuvana on uusi kuva joka viikko, vaikka kuva ei olisikaan ehdoton huippuotos tai on esiintynyt jo aiemmin, vai onko parempi pitää kuvien laatuvaatimukset korkeina silläkin varauksella että joka viikolle ei uutta kuvaa löytyisi? Mielipiteitä puolesta ja vastaan saa esittää ja toki viikon kuviksikin sopivia ehdotuksia otetaan edelleen vastaan sitä käsittelevässä ketjussa.

Re: Keskustelua viikon kuvista

Viesti Kirjoittanut Sami » 5.3.2012 21:46

Viikon mopokuva poistettu tekijänoikeuskiistan takia.

Re: Keskustelua viikon kuvista

Viesti Kirjoittanut Vauhtiviivatarra » 19.11.2011 22:14

-keulii- esitti viikon kuva-ehdotukset-ketjussa aiheellisen kysymyksen, vastaan siihen täällä kun sopii paremmin aiheeseen.
-keulii- kirjoitti:Muuten miks tätä topikkia on pakko pitää jos ei niitä viikon kuvia ei jakseta vaihdella viikottain?

(HUOM!! Elkää loukkaantuko tästä viestistä)
Viime aikoina viikon kuvat ovat pysyneet pitkään samoina. Tilanne on pääosin johtunut ylläpidon kiireistä, sunnuntai-maanantain välisenä yönä kuvajonossa ei ole ollut kuvaa joten ohjelmisto on pitänyt saman kuvan seuraavan viikonkin ajan. Itse lisäsin uudet kuvat alkuviikosta mutta valitettavasti ne eivät näköjään vaihdu kesken viikon eivätkä moderaattorit voi niitä käsin vaihtaa. Ainoastaan Sami on kykenevä tähän operaatioon, mutta hänellä on ollut muita juttuja(mm. moottorit.net). Tässä vaiheessa vikkoa kuvaa ei kannata enää käsin vaihtaa, koska silloin se olisi näkyvissä vain pari päivää ennen uuden viikon alkua. Huomenna klo 23.59 jälkeen kuvat vaihtuvat ja jonossa on muutamakin kuva, eli tilanteeseen on tulossa parannusta. Omalta osaltani voin vain esittää pahoittelut kuvien vaihtuvuuden takkuilemisessa, mutta lähitulevaisuus tuonee tullessaan muutoksen positiiviseen suuntaan.

Re: Keskustelua viikon kuvista

Viesti Kirjoittanut JiiiKoo » 19.11.2011 22:11

Omasta mielestä tää viikon kuva juttu on nyt hyvä. Voishan sen ottaa silleen et hienot kuvat ja sitte hienot pyörät käy myös, eli jos on vähä huonompi kuva, mut pyörä on nätti nii viikon kuvaks vaan.
Semmon "viikon kuva/pyörä"

Liekkö joku ehottanu tätä joskus en tiiä :lol:

Viesti Kirjoittanut Mattuu- » 2.10.2010 11:38

Viikon ajoneuvo olisi hyvä idea! Koska kaikki ei sitä järjestelmäkameraa omista jolla saa niitä yyber kuvia, mutta silti omistaa hienon pärrän! Ja sitten toinen juttu, harvoin viikon kevarikuvissa on näkynyt nelitahtipiikki ja tuonne viikonkuva ehdotuksiin on pari hienoa nelaripiikki kuvaa tullut. Katselkaapas joskus niitäkin ;) Siis onhan siellä minunkin kuvani linkitettynä, mutta en tällä viestillä yritä saada kuvaani viikon kuvaksi, jos joku niin käsitti.

Viesti Kirjoittanut Akai » 29.9.2010 6:31

Itselläni ei ole ollut kauheasti valittamisen aihetta viikonkuvissa paitsi se Fude sillon joskus, mikä oli tietysti läppä :lol: .. Oikeastaan kaikkiin kuviin ollut lähes tyytyväinen vähintään.

Sitten tuo viikon ajoneuvo. Ajoneuvo Voisi toisaalta olla hyvä, toisaalta olla ongelmallinen.. Toisaalta sillä saataisiin tietty "julkisuutta" hienoille pyörille. Toisaalta sitten jos esim kerran viikossa olisi ja joka luokasta niinkuin viikonkuvat(?) niin kuinka kauan riittäisi materiaalia sitten näihin, kun tässä ei kuitenkaan samaa pyörää voi laittaa useampaan kertaan kuten vk-kuvissa. Mutta muuten ihan hyvän kuulonen idea :D

Viesti Kirjoittanut Vauhtiviivatarra » 28.9.2010 23:09

Jos kuvat ovat laadukkaita ja menopelit edes jollain tavalla erilaisia kuin valmistajan esitteessä, on paikka viikon kuvana varmaan ihan ansaittu. En ole itse viikon kuvia valinnut, mutta toistaiseksi ei ole tuotu esiin kuvia jotka olisivat "miten paskoja tahansa" ja valittu vain sen takia että niissä olisi KTM. Jos joka kuvan pitäisi olla vuoden mp-kuvakisan finalisti, eivät kuvat paljoa taitaisi vaihtua ja sitten pähkäiltäisiin sitä miksi se sama KTM on ollut jo kuukauden näytillä...Käsittääkseni kyseinen vekotin on kuitenkin melkoisen yleinen joten todennäköisesti kuvatarjontaakin on laajemmin kuin harvinaisemmissa merkeissä. Omalla aktiivisuudella voi toki vaikuttaa asiaan, jos galleriasta löytyy vaatimukset täyttävä muun merkkisestä pyörästä napattu kuva voinee sitä ehdottaa viikon kuvaksi. Sitten jos näyttää siltä että muihin merkkeihin sovelletaan perusteettomasti erilaisia kriteerejä viikon kuvaa valitessa, lienee aihetta jatkotutkimuksiin.

Viesti Kirjoittanut laazeri » 28.9.2010 22:35

Jos dt ois kotarin tilalla niin ehkä, en vaan näe tuossa kuvassa mitään erikoista. Ongelma ei sinänsä oo että niitä se kotari valitaan vk kuvaks, vaan se että niitä tulee joskus yli kuukauden putkeen, enkä ite puolissakaan oo nähny itse kuvassa mitään erikoista.

Viesti Kirjoittanut Vauhtiviivatarra » 28.9.2010 22:31

Omasta mielestä ihan onnistuneita otoksia, varsinkin jälkimmäinen. Peittoaa monet muut eikä tuo suoraan liikkeestä ajetultakaan näytä. Kuvan laadukkuus(tausta, sommittelu, valaistus) on kuitenkin toista tasoa kuin keskiverto gallerian tarjonnassa. Enkä oikein keksi miten radikaalisti tuollainen menopeli voisi enempää olla massasta poikkeava. Subjektiivisia näkemyksiähän nämä ovat, mutta olisiko kitinä yhtä suurta jos kuvassa olisi ollut vaikkapa DT?

Viesti Kirjoittanut laazeri » 28.9.2010 15:24

No kauneus on katsojan silmissä, minusta kuvissa ei oikeestaan oo mitään hienoo. Helvetin tarkkoja ja hyvälaatusia mutta siinä se.

Viesti Kirjoittanut mixxer » 28.9.2010 15:18

laazeri kirjoitti:Tuossa jo 2 mitkä ei omasta mielestä oo ollenkaan hienoja kuvia.

No siinähän se on... täällä on todella paljon käyttäjiä ja kaikkia taitaa olla hieman hankala miellyttää... Jos nyt palaan noihin kuviin niin kyllä musta on paikkansa viikonkuvissa ansainneet, selkesti keskivertoa parempia kuvia täällä. Toki paljon parempiakin viikonkuvina nähnyt, mutta hyvin nuokin siellä toimii. Muutenkaan en tätä vinkumista ole alkuunkaan ymmärtänyt, ei se nyt niin paljoa voi painaa mikä kuva siellä on viikonkuvana, kaikkia niitä on aina ollut mukava katsella.

Sitten tähän kysymykseen. Tosiaan, jos modeilla vaan aikaa ja materiaalia riittää, molemmat olisi todella hienoa saada.

Viesti Kirjoittanut laazeri » 28.9.2010 14:50

Viesti Kirjoittanut Avt0mat » 28.9.2010 14:40

Tätä nillitystä en ymmärrä. Linkkaa tähän ketjuun yksi, edes yksi, viikonkuva joka on "miten paska tahansa" ja jossa se kotari pönöttää. Kiitos.

Viesti Kirjoittanut laazeri » 28.9.2010 14:21

Ennemmin molemmat, ite en ainakaan jaksa katella enää kun aina löytyy jostain se kotari, oli se kuva miten paska tahansa mutta kunhan on kotari niin on päässy viikonkuvaks.

Ylös

cron