Ongelmia käyttäjätunnuksen aktivoinnissa? Lue tämä ja lähetä sähköpostia sami (ät) motot.net.
Alueen säännöt
Valitse palautteellesi sopiva viestiketju. Älä kirjoita ilmoitusosioon (Mototalli) liittyvistä asioista kuvagalleriaa käsittelevään viestiketjuun. Kuvagalleria ei myöskään ole keskustelufoorumi eikä keskustelufoorumi ole ilmoitusosio (Mototalli)...

Lähetä vastaus


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Hymiöt
;) :) :D :lol: :P :| :s :( :itku: :nolo: 8o :x 8) :eek: :roll: :paha: :seko: :nörtti: :idea:
Lisää hymiöitä
BBCode on Poissa päältä
Hymiöt ovat Käytössä
Katso viestiketjua

Laajenna näkymää Katso viestiketjua: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Viesti Kirjoittanut ma$$i » 2.4.2017 20:49

Olipa helppo :lol: , kiitos!
Eipäs tullut tuollainen mieleenkään :roll: :D

Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Viesti Kirjoittanut jonicc » 31.3.2017 20:55

Omat asetukset -> asetukset -> kesäaika -> kyllä
Ja taas on kello oikeassa ajassa :lol:

Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Viesti Kirjoittanut ma$$i » 30.3.2017 15:42

Ehkä väärä alue, mutta mototin kellot on jääny talviaikaan :D.
Saisko modet vaihdettua että postatut viestit näkyisi oikeassa ajassa?

Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Viesti Kirjoittanut -Jarkko- » 24.1.2017 13:49

Saisiko arkistoa tms tyhjättyä kun nettiä selatessa tulee vastaan vanhoja myynti-ilmoituksia vuosien takaa jotka kuitenkin on kuitattu myydyksi.
Eli jos esim googlen kuvahaulla haen vaikkapa tunturi tigerin pakoputkea, löytyy kuvia motot.net sivustolla vuonna 2013 myynnissä ollut mopo jonka tiedoissa myös kyseisen mopon osia ja mm pakoputkia.

Eli jos henkilö poistaa ilmoituksensa myydyksi niin miksi se jää tietokantaan eikä poistu pysyvästi vaikka sekin vaihtoehto on?

Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Viesti Kirjoittanut Shape » 15.3.2014 12:16

Ei voi syyttävällä sormella osoittaa ketään yksittäistä henkilöä. Joskus ilmoitukset voivat jäädä huomaamatta, jos ei moderaattori(t) hoksaa vilkaista välillä valvojan hallintapaneelia. Ilmoitukset vain näkyvät sen alueen moderaattoreilla, josta ilmoitus on tehty ja etenkin viime aikoina kemmupuolen modeilla on ollut muita kiireitä. Sen takia Sami otti vahvistusta tiimiimme.

Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Viesti Kirjoittanut Jupesetä » 15.3.2014 12:01

Nämä uudet modethan ruvennu duunii, 2 päivän aikana tullu ainaki 5 viestii että ilmoitus suljettu jostain ikivanhasta vinkatusta viestistä. Mutta kuka on päästänyt vanhoja ilmoituksia kertymään?

Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Viesti Kirjoittanut Murska » 2.10.2013 5:56

Vauhtiviivatarra kirjoitti:Luonnollisestikin tapauskohtaista. Oma tulkintani asiaan on että mikäli viestin ainoa tarkoitus on mainostaa omaa ilmoitustaan ja saada sille lisää katsojia, kyseinen viesti on turha nollapostaus. Jos taas keskusteluissa joku kysyy mistä voisi hankkia osan x ja siihen linkataan oma ilmoitus jossa palikka on myynnissä, ollaan jo enemmän asian äärellä. Mikäli samalla tuodaan esiin että uusia saa kaupasta a hintaan b mutta tästä lähtisi käytettynä edullisesti, ollaan jo informatiivisesti aivan toisella tasolla. Toisin sanoen, hyödyttääkö ilmoituksen linkittäminen vain ja ainoastaan itseä vai onko sillä jotain arvoa myös muille?


Kiitokset asiallisesta vastauksesta, nyt ollaan asian ytimessä. Olen aivan samoilla linjoilla tämän kanssa ja kommenttini koskee juuri näitä "nettimoto ostakaa ostakaa" ilmoituksia. Jos asioilla on joku yhteys ilmoitusten kanssa niin asia on eri, mutta nämä pelkät oman myytävän tuotteen turhat mainostukset on viestiketjun turhaa täyttämistä, aivan kuten trollaaminen.

Sitä en lähtisi sanomaan että modet hoitaisi huonosti hommansa, tiedän itsekkin vastaavilla jakkaroilla olevana että joka paikassa ei pysty olemaan ;)

Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Viesti Kirjoittanut Vauhtiviivatarra » 1.10.2013 23:42

Luonnollisestikin tapauskohtaista. Oma tulkintani asiaan on että mikäli viestin ainoa tarkoitus on mainostaa omaa ilmoitustaan ja saada sille lisää katsojia, kyseinen viesti on turha nollapostaus. Jos taas keskusteluissa joku kysyy mistä voisi hankkia osan x ja siihen linkataan oma ilmoitus jossa palikka on myynnissä, ollaan jo enemmän asian äärellä. Mikäli samalla tuodaan esiin että uusia saa kaupasta a hintaan b mutta tästä lähtisi käytettynä edullisesti, ollaan jo informatiivisesti aivan toisella tasolla. Toisin sanoen, hyödyttääkö ilmoituksen linkittäminen vain ja ainoastaan itseä vai onko sillä jotain arvoa myös muille?
Murska Arska kirjoitti:Käytännössä mua ei kiinnosta foorumilaisten vastaukset ja tulkinnat/käytännöt, enemminkin kiinnostaa ylläpidon linja sääntöjen noudattamiseen ja niiden puuttumiseen.
Toisaalta tämän keskustelun ideana on kerätä palautetta ylläpidon toiminnasta. Ylläpidon toimintaa kehitetään käyttäjälähtösesti, ei yksistään moderaattorien ja Samin linjausten mukaan. Viime kädessä me olemme kuitenkin täällä käyttäjiä varten, eikä päinvastoin. Siksi myös käyttäjien mielipiteillä on painoarvoa asiaa pohdittaessa.

Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Viesti Kirjoittanut Murska » 1.10.2013 19:20

Siinä tapauksessa säännöt menettää merkityksensä ja kaikkia ei kohdella tasapuolisesti.

Käytännössä mua ei kiinnosta foorumilaisten vastaukset ja tulkinnat/käytännöt, enemminkin kiinnostaa ylläpidon linja sääntöjen noudattamiseen ja niiden puuttumiseen.

Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Viesti Kirjoittanut Slerpa_ » 1.10.2013 19:14

Säännöt on sääntöjä ja jos niitä rikotaan niin onko säännöillä merkitystä?
Sääntöjä tulkitaan järjen kanssa, eikä täysin kirjaimellisesti. Olen samaa mieltä siitä asiasta Ghostly. K:n kanssa siinä suhteessa ettei noihin tartte puuttua jos ei sitä tapahdu haitaksi asti, tai joltain käyttäjältä jatkuvasti.


Silloin kaikki rikkeet on sallittuja tasapuolisesti, kuten spämmääminen ja muu mikä johtaa moderointiin.
Rikkeitä on monen asteisia...Toisista rangaistaan toisista ei.

Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Viesti Kirjoittanut Murska » 30.9.2013 12:36

Säännöt on sääntöjä ja jos niitä rikotaan niin onko säännöillä merkitystä? Silloin kaikki rikkeet on sallittuja tasapuolisesti, kuten spämmääminen ja muu mikä johtaa moderointiin. Kun on olemassa jokaiselle keskustelulle ja asialle omat alueet niin mikä siinä on niin vaikeaa toimia ohjeiden mukaan?

Kun olisikin 1-2 kuukaudessa mutta kun tuntuu tällä hetkellä olevan useampi ilmoitus viikossa. Eikä kyse oli pelkästään piikkien puolella, löytyy myös isojen pyörien keskusteluista.

Erilliset osiot on hyvin perusteltu, mutta se vaatii enemmän moiderointia ja aktiivisuutta modeilta. Toivoisin että sitä aktiivisuutta olisi enemmän näissä myynti ilmoituksiin puuttumisissa, nyt porukat laittaa surutta linkkejä kun kukaan ei niihin puutu.

Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Viesti Kirjoittanut Ghostly.K » 30.9.2013 12:00

Mutta siis, onko oikeasti niin vastenmielistä katsoa ehkä sitä yhtä tai kahta "täälläkin olis nyt tällänen myynnissä" ilmoitusta kuukaudessa? Eipä nuo allekirjoittaneeseen ainakaan tee suurta liikutusta suuntaan tai toiseen. Monesti tulee jopa vilkaistua, mitä pyytävät vekottimista.

Mielestäni eri asia on se, kun alkaa mennä spämmäämisen (lue: kahdesta upista ylöspäin) puolelle tuo mainostaminen, yhdessä viestissä ei ole mielestäni haittaa.

Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Viesti Kirjoittanut Vauhtiviivatarra » 29.9.2013 18:46

Mototalli luotiin aikanaan ihan syystä, koska keskustelufoorumi ei ole kovin hyvä paikka vilkkaalle kaupankäynnille. Mototallissa on mahdollisuus esimerkiksi hakea tiettyä osaa tai merkkiä/mallia sekä hallinnoida ilmoituksia paremmin esimerkiksi piilottamalla ne näkyvistä. Kaikki ominaisuuksia joiden toteuttaminen keskustelufoorumin kautta olisi hankalaa ja/tai epäkäytännöllistä.

Mitä taas tulee ilmoitusten mainostamiseen, oletan että viittaat piikkialueisiin. Itse en seuraa niitä juuri lainkaan joten en kommentoi tuota asiaa sen yksityiskohtaisemmin. Mopoalueella, jolla itse pääasiassa liikun, linjana on kyllä ollut poistella selkeät mainostusviestit melko surutta ja joissain tapauksissa jaella varoituksia aiheesta mikäli mainostus alkaa menemään jo spämmäämisen puolelle.

Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Viesti Kirjoittanut Murska » 29.9.2013 16:48

Monessa keskustelussa on myynti ilmoituksia Nettimoto-linkin kera. Onko tälle mitään tehtävissä?

Nyt Myydään osio on erillinen joka ei aukea kun klikkaa uudet viestit. Kannattaisiko liittää Myydään osio tähän Keskustelu-osioon, silloin kaupattavat kamppeet näkyisi suoraan täällä ja se vähentäisi näitä ostakaa ostakaa välihuutoja keskusteluissa.

Mä en ainakaan juurikaan käytä tämän foorumin Myydään osiota siitä syystä että se on erillinen osio, ja näyttää siltä että moni muukaan ei sitä käytä kun pitää mainostaa myytäviä tuotteitaan keskusteluissa.

Lisäksi tuntuu siltä että moderaattoreilla ei ole kovin suurta kiinnostusta puuttua näihin ilmoituksiin.

Re: Rakentavaa palautetta moderaattoreille

Viesti Kirjoittanut Sok » 12.3.2013 17:14

Nähtävästi. Voishan sitä sitten vaikka laittaa linkkiä oikeeseen ketjuun. Itse kun en löytänyt tuollaista ketjua.

Ylös